Aυτά είναι τα τέσσερα πιο ευκολόπιστα ζώδια που ωροσκοπίου

Δεν είναι αφελείς αλλά καλοπροαίρετοι

ζώδια

Τα ζώδια στα οποία αναφερόμαστε θεωρούνται συχνά πιο ευκολόπιστα, σε σχέση με τα υπόλοιπα, κάτι που δεν οφείλεται τόσο στην έλλειψη οξυδέρκειας εκ μέρους τους, αλλά κυρίως στην παρορμητική και καλοπροαίρετη φύση τους.

Κριός

Κριέ, μπορεί να σου ακούγεται κάπως σοκαριστικό, αλλά πρέπει να παραδεχτείς, ότι από τη στιγμή που θα βάλεις κάτι στο κεφάλι σου, το έντονο πάθος και η παρορμητική φύση σου παίρνουν το προβάδισμα. Θέλεις αυτό που θέλεις και το θέλεις τώρα. Η αλήθεια είναι ότι τρέχεις πάντα με φουλ τα γκάζια και τίποτα δεν σε σταματάει. Ειδικά όταν περιλαμβάνεται κάτι που επιθυμείς πολύ ή δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό. Σε αυτήν την ξέφρενη πορεία σου, είναι πολύ φυσικό να μην στέκεσαι και πολύ στα λόγια ή τα έργα των άλλων. Σκέψου όμως, ότι πάνω στη φόρα σου, η εξαπάτηση μπορεί να είναι piece of cake για τους καλοθελητές.

O ωροσκόπος μας δείχνει ποια είναι η πρώτη εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι

 

Λέων

Αφελής ή εύπιστος ο Λέων; Μάλιστα, 100%. Ειδικά όταν κάτι που θα του πεις συνοδεύεται και από ένα κομπλιμέντο. Λιονταράκι μου καλό, δεν θέλω να σου τη χαλάσω, αλλά είσαι το μικρό παιδί του ζωδιακού, πώς να το κάνουμε; Όπως και το συγγενές σου ζώδιο, ο Κριός, είσαι υπερβολικά παθιασμένος και ενθουσιώδης για όσα αγαπάς. Το ζώδιό σου κυβερνάει την καρδιά, και εσύ θα φτάσεις μέχρι την άκρη του κόσμου για να κατακτήσεις την ευτυχία. Είσαι ένας ζητιάνος της αγάπης, της αγκαλιάς και των επαίνων, οπότε το να σε κάνουν να πιστέψεις ένα αθώο ψεματάκι δεν θα είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Μην πεις πάντως ότι δεν σε προειδοποίησα.

Τοξότης

Τοξότη, ενώ γενικά είσαι διαβόητος ως εκείνος που τα ξέρει όλα σε μια παρέα, αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η υπερ-αισιοδοξία σου είναι και μια περίπτωση οριακής άρνησης. Άρνηση για κάθε τι που σου κόβει το δρόμο και μοιάζει αδύνατο, δύσκολο, σκληρό, δυσάρεστο ή αδιέξοδο. Κυβερνάσαι από τον τυχερό Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, της αισιοδοξίας και της επέκτασης. Εκεί οφείλεται η πληθωρική σου προσωπικότητα και η ατέλειωτη όρεξή σου για φάρσες. Οι ευκαιρίες και οι πιθανότητες ανάπτυξης που ανοίγονται μπροστά στα μάτια σου είναι ατελείωτες, και παρόλο που αυτό είναι αλήθεια σε μεγάλο βαθμό, δεν μπορείς πάντα να πιστεύεις ό,τι ακούς. Δεν έχουν όλοι τη θετική και αισιόδοξη ματιά σου, ούτε την νοητική ωριμότητα να είναι εξίσου ειλικρινείς με εσένα. Αν δεν το ήξερες, τώρα το ξέρεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, ίσως παρατήρησες ότι είσαι το μόνο ζώδιο του νερού σε αυτήν τη λίστα των εύπιστων ζωδίων. Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι είσαι λιγότερο δεκτικός ή ευαίσθητος από τα άλλα ζώδια του νερού. Αντίθετα, είσαι υπερβολικά διαισθητικός και ευαίσθητος στο κάθε τι που σε περιβάλλει. Η ενέργεια που εκπέμπεται τόσο από τους ανθρώπους όσο κι από όλο το ζωικό και φυτικό βασίλειο είναι κάτι που κανένας άλλος δεν μπορεί να κατανοήσει σε βάθος, όπως εσύ. Εντούτοις, η έντονη διαίσθησή σου, η ανιδιοτέλεια και η επιθυμία σου για παγκόσμια ενότητα, μπορεί εύκολα να παρεμποδίσει την λογική σου αντίληψη. Στην πραγματικότητα, ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ποσειδώνας, δεν γνωρίζει όρια. Το να μπορείς να αγνοήσεις και να κατασιγάσεις τους θορύβους, να μείνεις μόνος για να σκεφτείς τα προβλήματά σου, δεν είναι πάντα η πιο εύκολη δουλειά. Είσαι ευεπηρέαστος στα λόγια και στις πράξεις των άλλων και ευεπίφορος στο να εξαπατηθείς ανά πάσα στιγμή. Παρά ταύτα, στην πραγματική ζωή, αυτό είναι που σε κάνει τόσο ξεχωριστό άτομο.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top