Ποιους ανθρώπους πρέπει να βγάλεις οπωσδήποτε από τη ζωή σου

Μην κλείσεις τα μάτια σου σε αυτά τα ελαττώματα

αρνητικοί άνθρωποι

Σίγουρα έχεις συναντήσει τέτοιους ανθρώπους σε κάποια φάση της ζωής σου, οι οποίοι είναι τοξικοί και βγάζουν ζήλια και αρνητισμό.

Πιο κάτω υπάρχουν 4 τύποι τοξικών ανθρώπων που πρέπει αρχικά να τους αναγνωρίσεις και στη συνέχεια να βγάλεις από τη ζωή σου: 

Αυτά είναι τα 3 πράγματα που σε κάνουν να φοβάσαι πως θα σε απατήσει!

1. Ο κουτσομπόλης

Ο κουτσομπόλης αντλεί ευχαρίστηση από τις ατυχίες άλλων ανθρώπων. Ίσως να είναι διασκεδαστικό να ρίξεις μια ματιά στις προσωπικές ή επαγγελματικές αποτυχίες κάποιου άλλου στην αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου γίνεται κουραστικό, σε κάνει να νιώθεις χάλια και προκαλείς πόνο σε άλλους ανθρώπους. Υπάρχουν πάρα πολλοί θετικοί άνθρωποι εκεί έξω και πάρα πολλά να μάθεις από ενδιαφέροντες ανθρώπους από το σπαταλάς το χρόνο σου μιλώντας για τις ατυχίες των άλλων.

2. Το θύμα

Τα θύματα είναι δύσκολο να αναγνωριστούν επειδή αρχικά τους συμπονάς για τα προβλήματά τους. Αλλά καθώς περνά ο χρόνος, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι ο «χρόνος της ανάγκης» τους είναι συνεχόμενος. Τα θύματα απομακρύνουν ενεργά κάθε προσωπική ευθύνη. Δεν βλέπουν δύσκολες στιγμές ως ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη, αντ 'αυτού, τις βλέπουν ως κάτι κακό. Υπάρχει ένα παλιό ρητό: «Ο πόνος είναι αναπόφευκτος, αλλά η ταλαιπωρία είναι προαιρετική». Καταγράφει τέλεια την τοξικότητα του θύματος, που επιλέγει να υποφέρει κάθε φορά.

Aυτά τα τέσσερα ζώδια αναζητούν συνέχεια την προσοχή

3. Ο ζηλιάρης


Στους ζηλιάρηδες ανθρώπους, «το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο κάπου αλλού». Ακόμα και όταν κάτι υπέροχο συμβαίνει σε ζηλιάρηδες ανθρώπους, δεν αντλούν καμία ικανοποίηση από αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή μετρούν την τύχη τους έναντι του κόσμου, όταν θα έπρεπε να αντλούν την ικανοποίησή τους από μέσα. Και ας το παραδεχτούμε, υπάρχει πάντα κάποιος εκεί έξω που τα κάνει καλύτερα, αν φαίνεται αρκετά σκληρός. Το να ξοδεύεις πάρα πολύ χρόνο σε ζηλότυπους ανθρώπους είναι επικίνδυνο γιατί σου διδάσκουν να περιορίζεις τα δικά σου επιτεύγματα.

4. Ο αρνητικός

Στη σειρά βιβλίων και ταινιών «Harry Potter» της J. K. Rowling, οι Dementors είναι κακά πλάσματα που απορροφούν τις ψυχές των ανθρώπων από το σώμα τους, αφήνοντάς τα ως απλά κελύφη ανθρώπων. Κάθε φορά που ένας Dementor μπαίνει στο δωμάτιο, σκοτεινιάζει, οι άνθρωποι κρυώνουν και αρχίζουν να θυμούνται τις χειρότερες αναμνήσεις τους. Η Rowling είπε ότι ανέπτυξε την ιδέα για τους Dementors με βάση πολύ αρνητικούς ανθρώπους - το είδος των ανθρώπων που έχουν την ικανότητα να μπαίνουν σε ένα δωμάτιο και να απορροφούν αμέσως τη ζωή από αυτό.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top