Πώς να εξοικονομήσεις χρήματα χωρίς να μιζεριάσεις

Θα περάσεις καλά, βάζοντας και χρήματα στην άκρη

πώς να εξοικονομήσεις χρήματα

Αν ανήκεις στην γενιά Υ, μια ζωή τα οικονομικά σου είναι στριμωγμένα. Δεν πρόλαβες καν τις καλές εποχές, πόσω μάλλον τώρα με την πανδημία, που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.

Με τους πιο κάτω τρόπους, θα συμμαζέψεις κάπως τα οικονομικά σου 

Τέσσερις κακές συνήθειες που είναι ένδειξη ευφυΐας!

Προκάλεσε τους φίλους σου

Φτάνει η παρέα σου να μην είναι πάνω από 10 άτομα, ένεκα και των περιοριστικών μέτρων. Άρα, εκμεταλεύσου τον χειμώνα και διοργάνωσε βραδιές με φίλους και επιτραπέζια. Μην φοβάσαι ότι κάθε φορά πρέπει να παραγέλνεις. Αφού έχεις την παρέα των φίλων σου, άρα τους λες πως ο καθένας βάζει από κάτι. Ένας τα τσιπς, ένας τα αναψυκτικά, εσύ τα νερά και το σπίτι, και καθάρισες. 

Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στις συνδρομές σου

Δεν αν έχεις συνδρομές που πληρώνεις άδικα, ειδικά αν έχεις κάρτες που δεν ξέρεις καν πού τις έχεις βάλει, αλλά πληρώνεις την ετήσια συνδρομή. Επίσης, τσέκαρε τον ανταγωνισμό. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις περισσότερα, αν υπάρχει εταιρεία που σου προφέρει τα ίδια, ακόμη και με περισσότερα, με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα. 

Δεν μπορείς να ελέγξεις τα νεύρα σου; Πώς να το αντιμετωπίσεις

Γυμνάσου ηλεκτρονικά

Τώρα με την πανδημία, έχεις ακόμη έναν λόγο να αποφύγεις το γυμναστήριο. Άρα, μπορείς είτε να γυμναστείς ηλεκτρονικά, είτε να θυμηθεί την εποχή του lockdown και να το ρίξεις στο περπάτημα. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top