Τέσσερις κακές συνήθειες που είναι ένδειξη ευφυΐας!

Μη ντρέπεσαι γι’ αυτές

κακές συνήθειες

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε «κακά» και αν τα έκανε κάποιος φίλος μας, στο τέλος τα «άκουγε» από την παρέα. Μήπως όμως δεν είναι όλες οι κακές συνήθειες πραγματικά "κακές";

Αναβλητικότητα

Ενώ πολλοί θεωρούν τη θεωρούν ως μία από τις χειρότερες συνήθειες που μπορεί να έχεις, υπάρχει και αυτή η θεωρία: ότι δηλαδή η αναβλητικότητα δε συνδέεται με την τεμπελιά, αλλά με την τάση κάποιου να περιμένει ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσει μία νέα ιδέα του ή να πραγματοποιήσει κάτι.

Το κουτσομπολιό

Αν απλά σχολιάζεις αρνητικά κάποιον ή κάποιους, τότε ναι είναι μια κακή συνήθεια που πρέπει να αποβάλλεις. Αν όμως αυτό που κάνεις, είναι στην ουσία να μοιράζεσαι πληροφορίες που τελικά μπορούν να βοηθήσουν κάποιον άλλο, αυτό θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι και πολύ πιο ήρεμα!

Tips για να μη σε πιάνει υπνηλία στη δουλειά

Αργοπορία

Όσο δεν επηρεάζει σημαντικά τις προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις, αυτή η συνήθεια ίσως είναι κ θετική. Υπάρχει η θεωρία, ότι αυτοί που αργούν πάντα, το κάνουν ακριβώς επειδή είναι σίγουροι ότι θα καταφέρουν ό, τι θέλουν ακόμη και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ακαταστασία

Αν ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που έχουν σχεδόν πάντα ακατάστατο γραφείο, μην ανησυχείς. Μία νέα έρευνα που έγινε σχετικά με την περιβαλλοντική ψυχολογία, εξηγεί ότι ένα ακατάστατο γραφείο θα μπορούσε να αυξήσει την απόδοση των ανθρώπων προς τους σαφείς στόχους τους.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top