Οι λόγοι που η γυμναστική με τον σύντροφό σου θεωρείται καλή ιδέα

Πρώτα απ' όλα θα διατηρήστε και οι δύο σε φόρμα

ζευγάρι και γυμναστική

Μετά τις διακοπές, το αποφάσισες. Τέρμα πια οι δικαιολογίες. Θα αρχίσεις τη γυμναστική. Τώρα που πήρες φόρα, ευκαιρία να πείσεις και τον αγαπημένο σου να ακολουθήσει το παράδειγμά σου. Και αν ψάχνεις επιχειρήματα, σου έχουμε εμείς, έτοιμα.

Θα βοηθήσει ο ένας τον άλλο να είστε συνεπείς 

Όταν βαριέται ο ένας, θα πείθει τον άλλο ότι δεν πρέπει να ξεμακραίνει από τον στόχο, και το αντίστροφο. Ο ένας θα δίνει κίνητρο στον άλλον ώστε να μείνετε αφοσιωμένοι στον σκοπό σας. 

Θα διασκεδάζετε μαζί 

Μην το δείτε ως αγγαρεία, αλλά ως έναν τρόπο να περάσετε χρόνο παραγωγικά μαζί. Ειδικά αν με τα πιεσμένα ωράρια μετά δυσκολίας βλέπεστε, δώστε εναλλακτικά ραντεβού στο γυμναστήριο. Ή ακόμη καλύτερα, αγοράστε από ένα ποδήλατο και αρχίστε μαζί την ποδηλασία. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε για κολύμπι, ή ορειβασία.

5+1 συμβουλές για να μη σε πληγώσει ξανά καμία σχέση

Συμβουλές για να δεθεί το παιδί σας με το κατοικίδιό σας

Θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή

Και όμως, μην σκέφτεστε μόνο την κούραση, αλλά και το ότι η γυμναστική αυξάνει τη λίμπιντο και οδηγεί σε καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις. Παράλληλα, το γεγονός ότι ασχολείστε με το σώμα σας, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και αυτό αυτομάτως σάς κάνει να έχετε καλύτερη διάθεση και περισσότερη όρεξη για σεξ.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top