Οι λόγοι που τα ζευγάρια χωρίζουν το καλοκαίρι

Κάποιους τους ξέρεις και εσύ

χωρισμός ζευγαριών

Το καλοκαίρι νιώθεις να την ανάγκη να είσαι μόνη και με τις φίλες σου, χωρίς την σχέση σου να νιώθεις ότι σε πιέζει;

Θα μου πεις βέβαια, είναι και κάπως λογικό να συμβαίνει αυτό. Το καλοκαίρι θέλεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να είσαι ανέμελη. Το χειμώνα πάλι όχι. Η αγκαλιά, το χουχούλι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτό. Οι ειδικοί έθεσαν το θέμα επί τάπητος και κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα. 

Μαλώσατε; Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου!

Και γιατί τελοσπάντων δε θέλεις να έχεις σχέση το καλοκαίρι;

1. Αφενός νιώθεις καλύτερα με την εμφάνισή σου και θέλεις να τσεκάρεις αν «μετράς» στο αντίθετο φύλο. Άσε που καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα έχεις δουλέψει σκληρά με το κορμί, και θέλεις επιτέλους να απολαύσεις την επιτυχία σου.

2. Βγαίνεις πιο συχνά. Όπως και να το κάνουμε, με διαφορετική διάθεση θα ξεκινήσεις από το σπίτι όταν έξω έχει 35 βαθμούς και με διαφορετική όταν κάνει κρύο και βρέχει. Γενικά το καλοκαίρι ακόμα και οι σπιτόγατοι μία εξωστρέφεια την έχουν. Και η εξωστρέφεια φέρνει γνωριμίες. Και οι γνωριμίες τις αταξίες. Μετρημένα κουκιά είναι όλα.

3. Όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι έχεις καλύτερη διάθεση και αυτό φαίνεται. Ε, τα φλερτ είναι πιο εύκολα το καλοκαίρι λοιπόν, γι΄ αυτό οι περισσότεροι προτιμάνε να είναι single.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top