Πώς να βγεις ραντεβού εν μέσω καραντίνας

Για τους ερωτευμένους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να είναι μαζί

ραντεβού-καραντίνα

Ενώ πολλά είναι εκείνα τα ζευγάρια που εν μέσω καραντίνας απολαμβάνουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, αφού ζουν στο ίδιο σπίτι και η κοινωνική αποστασιοποίηση μοιάζει με θείο δώρο στα μάτια τους, υπάρχουν όμως και εκείνα που δεν προλάβαν να χαρούν τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών ή μηνών, αφού ο Covid-19 είχε άλλα σχέδια για όλους μας. Τι και αν προλάβατε να βγείτε ένα μόνο ή περισσότερα ραντεβού και μετά κλειστήκατε ο καθένας σπίτι του, υπάρχει τρόπος να διατηρήσεις την σπίθα του έρωτα αναμμένη μέχρι την επόμενη συνάντηση σας, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση και διάθεση.

Eπαφή με τον πρώην; Τι να κάνεις αν θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω

Τα ραντεβού συνεχίζονται: Μπορεί η φύση του έρωτα να απαιτεί την φυσική επαφή, τα χάδια, τα φιλιά, την ένωση των σωμάτων, όμως μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος από τώρα ώστε να συμβούν όλα τα παραπάνω, όταν όλοι θα είμαστε ξανά ελεύθεροι. Όπως λοιπόν, συνηθίζατε να βγαίνετε ραντεβού, πηγαίνοντας σινεμά, για φαγητό ή ποτό, το ίδιο μπορεί να συμβεί και από το σπίτι. Κανόνισε ένα ραντεβού την εβδομάδα μαζί του μέσω video call και προετοιμάσου σαν να πρόκειται να βγείτε πραγματικά μαζί. Ντύσου όμορφα, περιποιήσου το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Φρόντισε να έχεις συνεννοηθεί από πριν μαζί του για το αν θα δειπνήσετε, ώστε να έχετε ετοιμάσει κάτι ο καθένας ξεχωριστά, τρώγοντας όμως μαζί υπό το φως των κεριών. Το στήσιμο της κάμερας παίζει σημαντικό ρολό στην προσπάθεια.

Πώς θα καταλάβεις αν ο σύντροφός σου δεν κάνει για σένα

Τις υπόλοιπες βραδιές: Ραντεβού θα βγείτε μια-δυο φορές την εβδομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε πράγματα μαζί και τις υπόλοιπες νύχτες τις εβδομάδας. Συναντηθείτε για μια εικονική περιήγηση σε ένα από τα πιο διάσημη μνημεία του κόσμου ή παίξτε παιχνίδια σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Οι ταινίες είναι ο πλέον mainstream τρόπος να περάσετε χρόνο μαζί.

Το FaceTime είναι πολύ σημαντικό: Ακόμα και αν με το σύντροφό σου είσαι αρκετό καιρό μαζί, αλλά δεν μένετε στο ίδιο σπίτι, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον. Καλή και η ομιλία από το τηλέφωνο, όμως μην παραμελείς να κάνεις video call μια φορά την ημέρα για να τον βλέπεις.

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top