Δεν μπορείς να βρεις σύντροφο; Δες τι πρέπει να κάνεις

Άνοιξε τους ορίζοντές σου και ψάξε για τον καλύτερο

άντρας

Ένας πολύ σημαντικός λόγος που δε βρίσκεις αγόρι, άντρα, σχέση, είναι γιατί οι άντρες στη χώρα μας βρίσκονται σε ομαδική κατάθλιψη, δεν κάνουν κανένα βήμα για να φλερτάρουν, δεν έρχονται πλέον προς το μέρος μας να μας πλησιάσουν. Εμείς πάμε στα μπαρ με τα μίνι και τις γοβάρες και ξεροσταλιάζουμε και αυτοί κάνουν πώς δε μας βλέπουν. Επίσης, αν είσαι πάνω από 37 νιώθεις σαν να είσαι αόρατη. Δε σε κοιτάει άνθρωπος, δε σε φλερτάρει ανθρωπος.

Πώς θα σου περάσουν τα νεύρα που έχεις μαζί του σε πέντε λεπτά

Δε βλέπουν καμία μας. Ούτε τις πιο κουκλάρες! Ούτε τις πιο θεές! Άρα δε φταις εσύ, φταίει η άλλη πλευρά, για το τεράστιο αυτό πλήγμα που έχουμε δεχτεί τα τελευταία χρόνια στην αυτοπεποίθησή μας.

Τρεις τρόποι για να καταλάβεις αν όντως σε φλερτάρει

Τι να κάνεις για να βρεις σύντροφο

Θα απευθυνθείς σε άλλη αγορά: Όταν η εγχώρια αγορά σταμάτησε να “αγοράζει",  όπως έγινε με την κρίση, οι επιχειρηματίες που ήταν έξυπνοι και διορατικοί, έστειλαν το πρoϊόν τους στο εξωτερικό. Ήταν οι μόνοι που κατάφεραν να πουλήσουν και δεν γονάτισαν στην δύσκολη στιγμή.

Αυτό θα κάνεις κι εσύ. Θα απευθυνθείς στο εξωτερικό. Διότι στο εξωτερικό κυκλοφορεί η φήμη ότι οι άντρες είναι ψυχροί, αλλά σε πληροφορώ ότι συμβαίνει το αντίθετο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις μόνη με τις φίλες σου σε ένα μπαρ και να μην φύγεις με τρία τηλέφωνα στο κινητό σου. Σε όποια ηλικία κι αν είσαι. Ακόμη και αν δεν είσαι καλλονή. Καμάκι και φλερτ όπως δεν το έχεις δει ποτέ στην Ελλάδα. Στην Νέα Υόρκη, στο Μαϊάμι, στην Κούβα, στην Αργεντινή, στην Κοπεγχάγη, στο Παρίσι, στην Ιταλία, στο Άμστερνταμ, στο Ντουμπάι (μέσα στα ξενοδοχεία που βγαίνουν οι ξένοι, διότι μόνο εκεί επιτρέπεται το αλκοόλ),  όπου κυκλοφορήσεις μόνη, θα έρθουν να σε πλησιάσουν και να σου πιάσουν την κουβέντα.

Μήπως τελικά δεν είσαι σε σχέση αλλά έτσι νομίζεις;

Brain drain και όχι μόνο...

Αν είσαι φοιτήτρια θα επιδιώξεις να κάνεις Erasmus. Αν αντέχεις οικονομικά, θα ξεκινήσεις να ταξιδεύεις στην Ευρώπη. Θα επισκεφτείς φίλες σου που μένουν στο εξωτερικό. Θα πιάσεις φιλίες με ανθρώπους εκτός Ελλάδας και θα προσπαθήσεις να τους επισκέπτεσαι όσο περισσότερο μπορείς. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έστω για λίγες ημέρες να καταφέρεις να αισθανθείς γυναίκα.

A propos, το πιο σίγουρο μέρος για να σου πιάσει κουβέντα ένας κούκλος άγνωστος και να φύγεις από το μπαρ ζευγαρωμένη, είναι το Παρίσι. Οπότε μη  βρίζεις άλλο την μαμά σου, που σε έστειλε με το ζόρι να πάρεις το Sorbonne. Κάπου θα χρειαστεί ma cherie…

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top