Κολλημένη με τον πρώην; Εύκολοι τρόποι να τον ξεπεράσεις

Η ζωή δε σταματά σ' έναν άνθρωπο

ζευγάρι

Ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει ντε και καλά να έχω κάποια επικοινωνία με τον πρώην μου, έστω και τυπική.

Tι σημαίνει όταν ο νυν μιλάει ακόμα με την πρώην του;

Προσωπικά τους δικούς πρώην τους έχω μπλοκαρισμένους σε όλα τα social media,διότι θεωρώ πως όταν κάτι τελειώνει καλό είναι να μένει στο παρελθόν, ώστε να μπορέσω να προχωρήσω τη ζωή μου χωρίς να έχω και τον πρώην στη καθημερινή μου ζωή.

Το να έχεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο με τον οποίο στο παρελθόν διατηρούσες ερωτική επαφή  σίγουρα στο βάθος του μυαλού σου κάνεις σενάρια για επανασύνδεση, ενώ ο πρώην σου έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει απλά να έχετε φιλικές επαφές, οπότε αυτό μέσα σου σκοτώνει και όλα σου τα σενάρια.

Αυτό λοιπόν που προτείνω εγώ είναι “Όχι επικοινωνία” – και ειλικρινά, με βοήθησε να προχωρήσω από όλες τις προηγούμενες σχέσεις μου κάνοντας block όλους τους πρώην μου.

Να ξέρετε πως δεν υπάρχει κάποια χρονική στιγμή που πρέπει να διακόψετε κάθε επικοινωνία με τον πρώην σας. Θα το κάνετε μόλις νιώσετε έτοιμες  και όταν πιστέψετε στον εαυτό σας πως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω.

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν αν θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας:

•    Σβήστε το τηλέφωνο του πρώην σας
•    Διαγράψτε τον από τα social media
•    Μη κρατάτε τις φωτογραφίες που έχετε μαζί του

Το να βλέπεις το όνομα του πρώην σου στην οθόνη του κινητού σου, ακόμα και αν θες φιλικές επαφές μαζί του περισσότερο κακό σου κάνει, παρά καλό!

Της Relationship Blogger, Τίνα Α.Μιχαηλίδου

Πηγή: Ex’ Ghost by Tina Michaelidou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top