5 τρικ οικειότητας που δένουν τα ζευγάρια

Έτσι θα είστε σίγουρα όπως τον πρώτο καλό καιρό

ζευγάρι

Όταν μπαίνει στο σπίτι καλωσόρισέ τον, όσο πιο γλυκά μπορείς: αλήθεια όταν μπαίνει ο αγαπημένος σου στο σπίτι, πώς τον χαιρετάς; Ούτε καν σηκώνεσαι να τον φιλήσεις; Είναι για σένα μια τεράστια αγγαρεία; Μήπως ακούς το κλειδί στην πόρτα και αγχώνεσαι; Αν θέλεις όλη η υπόλοιπη ημέρα που θα είστε μαζί στο σπίτι, να πάει πιο γλυκά, μόλις μπει μέσα, αφιέρωσέ του ένα ολόκληρο λεπτό με αγκαλιές, φιλιά και καλωσόρισμα.

Τι να αποφύγεις σε έναν καβγά

Πραγματικά το αξίζει και θα ζεστάνει απίστευτα την ατμόσφαιρα!

2. Βάλτε ένα φιλί 30 δευτερολέπτων στην καθημερινή σας ρουτίνα: θυμίσου πώς ήταν τα φιλιά σας όταν πρωτογνωριστήκατε… Προσπάθησε να το ζείτε αυτό κάθε μέρα!

Τώρα μιλούν οι άντρες για την ερωτική ζωή των ζευγαριών

3. Ακούμπισέ τον κάθε μέρα, όχι απαραίτητα με διάθεση για αταξίες: ποτέ μην ξεχνάς τα τυχαία αγγίγματα και τις αγκαλιές. Όταν είστε μόνοι ή μπροστά σε κόσμο. Όλοι έχουμε μεγάλη ανάγκη από τα αγγίγματα και τις αγκαλιές. Σκέψου ότι ο εγκέφαλος των μωρών δεν αναπτύσσεται σωστά, αν δεν νιώθουν συνέχεια την φυσική επαφή της μαμάς. Μπορεί να είναι απλά ένα μασάζ, ή το να κρατηθείτε χέρι χέρι. Όλα βοηθούν…

4. Σήμερα κάνε του μια έκπληξη: κάντε μαζί κάτι που θέλετε από καιρό, αλλά δεν το έχετε κάνει. Κάτι διαφορετικό, κάτι πρωτότυπο. Και γιατί όχι μια αταξία…

Tι θέλουν οι άνδρες να φοράνε οι γυναίκες στο κρεβάτι;

5. Το βράδυ, πάτε μαζί στο κρεβάτι: η κούραση και η ρουτίνα συνήθως στέλνουν τον ένα στο κρεβάτι και τον άλλον στον καναπέ, αγκαλιά με το τηλεκοντρόλ. Αυτό κρυώνει την σχέση και απομακρύνει το ζευγάρι. Όταν κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι, αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια και η σχἐση κρατιέται σφιχτά δεμένη!

 

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top