Πόσες ερωτικές συνευρέσεις τη βδομάδα φέρνουν την ευτυχία τελικά;

Δεν θα το πιστέψεις...

ζευγάρι

Νέα έρευνα «έσκασε» πρωί πρωί στα γραφεία μας. Kαι μάλιστα έρχεται κατευθείαν από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο του Καναδά, φρέσκια φρέσκια και λαχταριστή, για να μας σπάσει τα νεύρα. 

Προέκυψε λέει, αφού ερωτήθηκαν ενδελεχώς για τη σεξουαλική τους ζωή και την συχνότητα που επισκέπτονται την κρεβατοκάμαρα 15.000 ζευγάρια Καναδών. Θα μου πεις τι σχέση έχουμε εμείς με τους Καναδούς; Καμία, αλλά δεν χάνουμε και τίποτε αν ενημερωθούμε.

Και για να μην σε κρατάμε σε αναμμένα κάρβουνα και σε αγωνία, η έρευνα έδειξε ότι οι φορές που πρέπει να κάνουμε σεξ για να είμαστε ευτυχισμένες είναι … μια φορά την εβδομάδα! Μπορείς να κάνεις και παραπάνω αν θέλεις λέει, αλλά αυτό δεν θα σε κάνει περισσότερο ευτυχισμένη.

Η αλήθεια είναι ότι πήγε η καρδιά μου στη θέση της με αυτό το «μία φορά την εβδομάδα», καθώς δεν είναι και απολύτως ανέφικτο ή ουτοπικό.

Τώρα βέβαια αν έχεις δύο τρία παιδιά, δύο τρία δάνεια, αν χρωστάς στην εφορία, αν η πεθερά μένει στο σπίτι σου, ή έχεις τον ίδιο σύντροφο από το λύκειο, πόσο συχνά μπορείς να κάνεις σεξ, ή έστω να θέλεις να κάνεις σεξ; Μπορεί και μια φορά τον χρόνο! Και πολύ λέω…
 

 

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top