Toν απάτησες! Να του το πεις ή όχι;

Τι πρόκειται να αντιμετωπίσεις αν πεις την αλήθεια

Απιστία

Το κέρατο είναι ένα μυστικό...που όπως έλεγε κι ένας φίλος μου δημοσιογράφος, πρέπει να το πάρεις μαζί σου στον τάφο σου.

Μια φορά κι ένα καιρό, όταν ήμουν 20 περίπου χρονών, είχα μια σταθερή σχέση με τον Γιάννη. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον…. Εκείνος πολύ πετυχημένος δικηγόρος και κούκλος, εγώ τότε φοιτήτρια. Μου έριχνε και καμιά δεκαριά χρόνια. Εκείνος δεν άφηνε ασκούμενη και πελάτισσα σε χλωρό κλαρί. Εγώ δεν λέω, τον ήθελα, αλλά έλα που πήγα μόνη μου διακοπές στην Πάρο και βρέθηκε μπροστά μου ένας κούκλος πολίστας μου με φλέρταρε, έ , άνθρωπος είμαι κι εγώ λύγισα...

Tips για να κρατήσεις μία σχέση από απόσταση

Όταν γύρισα πίσω στη βάση μου, βρέθηκα με δύο άντρες. Τον παλιό και τον καινούργιο, που με διεκδικούσε σαν τρελός… Και τι κάνω το βλήμα; Μέσα στην ανωριμότητα και την αφέλεια της νεότητας, πάω και λέω στον δικηγόρο ότι έμπλεξα κάπου αλλού… Λες και εκείνος θα μου έδινε λύση στο δίλημμα. Και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης. Διότι η αντίδρασή του ήταν απρόβλεπτα βίαιη, έως αυτοκαταστροφική και έκανε λες κι εκείνος ήταν άψογος και τον αδίκησα. Λες και δεν με είχε κάνει ήδη τάρανδο. Μετά από όλο αυτό το θρίλερ που κράτησε χρόνια, έχω να πω τα εξής:

Τα πέντε καλοκαιρινά "μη" των μαμάδων

- Αυτό που εκείνος κάθεται στον καναπέ και έρχεται εκείνη και του λέει ‘‘αγάπη μου, ήθελα να σου πω κάτι: έχω γκόμενο’’ και εκείνος απλά γυρνάει το κεφάλι και συνεχίζει να διαβάζει την εφημερίδα του, συμβαίνει μόνο στα έργα και όχι στην ελληνική πραγματικότητα.
- Αν η σκηνή συμβεί στην Ελλάδα, η πλοκή θα εξελιχθεί ως εξής:
- Εκείνος θα σηκωθεί έξαλλος και κατακκόκινος και θα τα κάνει όλα λίμπα στο σπίτι. Αν επιζήσει από το εγκεφαλικό.
- Μετά θα την απειλήσει και θα την βρίσει με τα χειρότερα λόγια.
- Θα ζητήσει τσιρίζοντας να μάθει ποιός είναι και αν τον ξέρει για να πάει να τον σφάξει.
- Θα αρχίσει να πίνει και μετά να σπάει και τα ποτήρια και τα μπουκάλια.
- Θα την πετάξει έξω από το σπίτι, ή θα πάρει το αυτοκίνητο και θα τρέχει σαν τρελός και θα πάει να γίνει λιώμα σε ένα μπαρ.
- Θα την απειλήσει ότι θα πάει στη δουλειά της να πει σε όλους πόσο ψεύτρα και χαλαρών ηθών γυναίκα είναι… (το είπα πολύ κομψά).
- Και όχι δεν βλέπω πολλά τούρκικα σίριαλ, ούτε πολλές ελληνικές ταινίες με τον Κούρκουλο.

Όλα αυτά τα έχω ζήσει. Γι´ αυτό καλά λέει ο φίλος μου ο δημοσιογράφος: το κέρατο είναι ένα μυστικό που πρέπει να πάρεις στον τάφο σου.

Συντάκτης:Νανά Χατζή

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top