Πάτα pause και απόλαυσε τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Φόρτισε μπαταρίες για το φθινόπωρο

Μαμά και παιδί στην παραλία

Το μαγικό κουμπάκι λέγεται παύση (pause) και το έχουν ανάγκη όλοι οι άνθρωποι, για να μην κάψουν τον εγκέφαλό τους και βέβαια για να τα βγάλουν πέρα και την επόμενη χρονιά.

Γενικώς όλα αυτά τα κουμπάκια που διέθετε παλιά ένα κασετόφωνο και πλέον διαθέτει το κομπιούτερ, θεωρώ ότι όλα υπάρχουν κάπου μέσα μας και αναλόγως τη στιγμή, νοητά πρέπει να τα πατάμε…Το start, to exit, το copy paste και βέβαια το μαγικό delete.

Αν λοιπόν είσαι σε διακοπές και από το πρωί μέχρι το βράδυ, κουβαλάς, εξυπηρετείς, φτιάχνεις πρωινά, πας με τα παιδιά στην παραλία, φουσκώνεις μπρατσάκια, επιστρέφεις φτιάχνες κεφτέδες, τα βάζεις να κοιμηθούν, τα ξυπνάς, πας τα μεγαλύτερα για μπάσκετ, τα μικρότερα για παιχνίδι, κανονίζεις για ταβέρνα, τους φέρνεις όλους από την ταβέρνα… συγγνώμη, αλλά πρέπει να εξηγήσεις σε όλους, ότι σήμερα απλά θα πατήσεις το pause.

Πώς θα τα καταφέρεις;

Βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σου. Ζητώντας βοήθεια από τον σύντροφό σου, ή από άλλες μαμάδες. Απλά χαλαρώνοντας και κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα. Κάνοντας κάτι ολόδικό σου, που σε ευχαριστεί πολύ και σε ξεκουράζει.

Και δεν πειράζει σε αυτές τις διακοπές ας μην γίνουν όλα τέλεια. Το πιο σημαντικό απ᾽ όλα Λίλα μου, είναι οτι επιτέλους βρήκες μέσα σου, πού είναι αυτό το pause.

Κι᾽αν το πατήσεις μια φορά, είναι σίγουρο οτι θα καταφέρεις να το ξαναπατήσεις…

Συντάκτης : Νανά Χατζή

Πηγή: allyou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top