Πώς να τρελάνεις το αγόρι σου

5 Tips για να ανανεώσεις τη σχέση σου

ζευγάρι

Νομίζω πως όλες μας λίγο πολύ έχουμε σκεφτεί διάφορους τρόπους για να τρελάνουμε το αγόρι μας ώστε να μας δώσει λίγη σημασία παραπάνω. 

Άλλες τα καταφέρνουμε,άλλες πάλι χρειαζόμαστε πολύ προσπάθεια για να το πετύχουμε γιατί έχει να κάνει και με τον πιο άνθρωπο έχουμε δίπλα μας.

Για εσάς λοιπόν κορίτσια που θέλετε να τρελάνετε τους συντρόφους σας, σας δίνω 5 tips :

1.Αν είναι από εκείνους τους άντρες που λένε ότι δεν ζηλεύουν κάντε τον να ζηλέψει λιγάκι -με μέτρο- και θα δείτε ότι δεν θα σας αφήνει μετά θα είναι μέσα στις γλύκες
2.Εντάξει αν είναι στη δουλειά και ανυπομονείς να γυρίσει στην αγκαλιά σου μπορείς να του στείλεις ερωτικά μηνύματα για να σε σκέφτεται και για να κάνει τα πάντα για να γυρίσει κοντά του
3.Πρέπει να είσαι και γλυκιά και γατούλα και ψυχρή. Οι άντρες θέλουν δυναμικές γυναίκες δίπλα τους 
4.Δεν χρειάζεται να του παραπονιέσαι συνέχεια και να του λες ότι πάντα έχει δίκιο άστον και μια φορά να πει ότι έχει δίκιο και αυτός θα του τονώσει το ηθικό.
5.Να είσαι πάντα αληθινή μαζί του και να προσπαθείς για το καλύτερο της σχέσης σας
Όπως ξέρεις μπορείς και εσύ,αλλά και ο σύντροφός σου να κάνετε πολλά πράγματα για να τρελάνετε ο ένας τον άλλον, όμως πρέπει να έχεις και τον κατάλληλο σύντροφο για να δώσει το είναι σου αλλιώς δεν αξίζει να κάνεις τα πάντα για κάποιον που θα σε παρατήσει.
Κάντε παιχνίδι, παίξτε μπαλίτσα,αλλάξτε ρόλους στο κρεβάτι και έτσι θα ανανεώσετε και την σχέση σας 
 

Tης Relationship Blogger Τίνας Μιχαηλίδου

Πηγή: Ex's Ghost

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top