Γιατί ο γενναιόδωρος κάνει καλύτερο σεξ

Μίλα μου για δώρα, μίλα μου

δώρα

Ποιο μπορεί να είναι το μυστικό ενός ευτυχισμένου ζευγαριού; Δεν σταματάμε να το ψάχνουμε, ειλικρινά. Να είναι καλά οι ειδικοί που μας δίνουν τη σωστή κατεύθυνση με τις έρευνές τους. 

Μία από αυτές μας αποκαλύπτει το απόλυτο συστατικό που πρέπει να έχει μια σχέση και αυτό είναι η γενναιοδωρία. 

Τι σημαίνει όμως γενναιοδωρία; Το να του αγοράζεις όμορφα δώρα, έτσι στα ξαφνικά; Το να σου παίρνει λουλούδια και να στα στέλνει στο γραφείο; Γενικά, γενναιοδωρία σημαίνει ξοδεύω; Όχι απαραίτητα, αν και καμία δεν είπε όχι σε ένα μπουκέτο αγριολούλουδα ή μια βραδιά σε σουίτα ξενοδοχείου. 

Γενναιοδωρία σημαίνει νοιάξιμο. Να σου φέρει το αγαπημένο σου γλυκό το απόγευμα στο σπίτι. Να του κάνεις λίγο μασάζ στην πλάτη γιατί πονάει. Να σου κάνει μακαρόνια με κιμά, γιατί καλά τα λέει ο Σάκης στο τραγούδι του. Να κάνεις απλά, καθημερινά πράγματα για τον άλλον μόνο και μόνο γιατί ξέρεις ότι θα τον ευχαριστήσουν. Να φέρεσαι δηλαδή γενναιόδωρα.

Δεν είναι και εύκολο, μην νομίζεις. Αξίζει όμως τον κόπο καθώς τα ζευγάρια που δείχνουν γενναιοδωρία μεταξύ τους έχουν 5 φορές περισσότερες πιθανότητες να είναι ευτυχισμένα σε σχέση με τα ζευγάρια που δεν κάνουν μικρά ή μεγάλα δώρα ο ένας στον άλλον.

Και η συναισθηματική ικανοποίηση ξέρουμε καλά πως οδηγεί μαθηματικά σε καλύτερες επιδόσεις στο σεξ. Προσφέρεις ως δώρο το σώμα σου, το πάθος σου, την ορμή σου και ο άλλος στο ανταποδίδει. 

Πρόσεξε όμως, μιλάμε για συναισθηματική ικανοποίηση. Εάν δηλαδή όλη η συμπεριφορά σου είναι απαξιωτική και υποτιμητική, χαρίζοντάς του το κινητό τελευταίας τεχνολογίας δεν σημαίνει ότι είσαι και γενναιόδωρη. Μάλλον στάχτη στα μάτια πας να ρίξεις. 

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top