Ερωτευτήκατε έναν πολύ μεγαλύτερό σας; Πώς θα τον κρατήσετε

Τι να προσέξετε για να μην σας κουνήσει το μαντίλι

Ρόζι Χάντινγκτον Γουίτλι και Τζέισον Στέιθαμ

Από παλιά ήταν πολύ συνηθισμένο μία νεαρή κοπέλα να ερωτεύεται έναν άντρα κατά πολύ μεγαλύτερό της.

Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί. 

Αν λοιπόν, έχετε πέσει και εσείς στον έρωτα ενός τέτοιου άντρα, μπορεί το να τον εντυπωσιάσετε λόγω της εμφάνισής σας να είναι εύκολο, ωστόσο το να τον κρατήσετε μάλλον είναι δύσκολο.

Παιδιαρίσματα τέλος


Μπορεί όταν είστε 20 ετών ή 30 ένας συνομήλικός σας να ενθουσιάζεται με τα νάζια, τα καπρίτσια και τις σκηνές ζηλοτυπίας ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για έναν άντρα 50 ή 60 ετών. Σε αυτές τις ηλικίες οι άντρες είναι πολύ πιθανόν να έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα και τέτοιες συμπεριφορές να τους έχουν κουράσει και να τους κάνουν να φύγουν μια ώρα αρχύτερα.

Δείξτου πως έχεις μάτια μόνο για εκείνον


Φυσικά για να είσαι μαζί του, το παραπάνω μπορεί να είναι δεδομένο ωστόσο θα πρέπει να  το δείχνεις κι’ όλας. Λέγε του πόσο πολύ τον αγαπάς, κάνε πράγματα για κείνον και κολάκευσε τον(σ.σ: όχι να του λες ψέματα αλλά να εκθειάζεις τα θετικά του χαρακτηριστικά).

Τον θαυμάζεις, πες του το


Μην ξεχνάς πως επειδή έχεις το προτέρημα της νεότητας είναι πιθανόν εκείνος να ζηλεύει και να πιστεύει πως μπορείς να βρεις νεότερους ανθρώπους. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να του δείχνεις πως τον θαυμάζεις. Να εκθειάσεις σε εκείνον στοιχεία που δεν έχουν οι νεότεροι.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top