Πώς θα καταλάβεις αν σε θέλει η φίλη της κοπέλας σου

Κι όμως δε σπανίζουν οι περιπτώσεις

ζευγάρι

Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάποιες περιπτώσεις για φίλες που δε διστάσουν να φλερτάρουν το αγόρι ενός κοριτσιού με το οποίο κάνουν παρέα. 
Αν είσαι άντρας και πιστεύεις πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, δώσε σημασία στα παρακάτω.

Mιλάει μαζί σου online

Αν κάθε φορά που σε πετυχαίνει online βρίσκει αφορμές για να σου μιλάει για άσχετα θέματα, σίγουρα είναι ένα πρώτο δείγμα πως κάτι περίεργο συμβαίνει. 

Σου κάνει χειρονομίες

Το να σου δώσει ένα φιλί στο μάγουλο όταν έχεις γενέθλια ή γιορτή σίγουρα δεν είναι κάτι πονηρό αλλά όταν το κάνει για άσχετους λόγους, μάλλον σημαίνει πολλά. Αν μάλιστα αυτό συνοδεύεται με διάφορα χάδια είτε στα πόδια, είτε στη μέση ακόμα και κάνοντάς σου μασάζ θα πρέπει να σε βάλει σε υποψίες.

Ψάχνει αφορμές να σε βλέπει

Αν τη συναντάς συχνά στην περιοχή σου και σου λέει πως όλο τυχαίως πέρασε από τη δουλειά σου ή από εκεί που μένεις ή τελοσπάντων αν επιδιώκει να σε βλέπει για ασήμαντες αφορμές τότε μάλλον έχεις γίνει το αντικείμενο του πόθου της.

Θέλει να βγαίνετε οι δυο σας


Έχεις συνειδητοποιήσει πως η φίλη της κοπέλας σου θέλει να βρίσκεστε οι δυο σας και καλά φιλικά όταν η κοπέλα σου δε μπορεί; Αυτό είναι αρκετά περίεργο, ίσως και το πιο τρανταχτό σημάδι.


Μιλά για τα ελαττώματα της κοπέλας σου και όχι για τα προτερήματα


Αν και είναι αρκετά φίλες με το κορίτσι σου μοιάζει να μην εκτιμά τα προτερήματά της και να εστιάζει στα ελαττώματα. Αυτό είναι από μόνο του ένα σημάδι πως τη βλέπει ανταγωνιστικά και πως, μόνο φίλες δεν είναι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top