Αυτό το eyeliner αναδεικνύει τα γαλανά μάτια και «φωτίζει» το βλέμμα

Η Gigi Hadid το δοκίμασε, γιατί όχι κι εσύ;

Αυτό Το Eyeliner Αναδεικνύει Τα Γαλανά Μάτια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχεις ένα ωραίο και κολακευτικό μακιγιάζ ματιών. Άλλωστε χάρη στα beauty brands, στην αγορά υπάρχει πληθώρα προϊόντων όπως σκιές, μολύβια, mascaras και eyeliners που υπόσχονται αυτό ακριβώς και τα χρώματα που θα βρεις είναι άπειρα. Ποιο είναι όμως το χρώμα εκείνο το οποίο μπορεί να χαρίσει φωτεινότητα στο βλέμμα, να το κάνει να δείχνει πιο ξεκούραστο και να αναδείξει τα γαλανά (και όχι μόνο) μάτια;

Τα παράξενα beauty μυστικά των σταρ που τους χαρίζουν τέλειο δέρμα

Η απάντηση έρχεται από την Gigi Hadid, η οποία φυσικά γνωρίζει πολύ καλά από μόδα αλλά και ομορφιά και ξέρει τα μυστικά γύρω από ένα κομψό beauty look. Όπως θα δεις στη φωτογραφία, το διάσημο μοντέλο προτίμησε να εφαρμόσει στο άνω βλέφαρο eyeliner σε λευκό χρώμα, δίνοντας μια πολύ ωραία εναλλακτική πρόταση στο κλασικό μαύρο ή και στο καφέ ακόμα eyeliner, χρώματα τα οποία έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε για το μακιγιάζ των ματιών.

Το λευκό, σε αντίθεση με τα δύο παραπάνω χρώματα, είναι αυτό που «φωτίζει» το βλέμμα, του χαρίζει νεανικότητα και ξεκούραστη, λαμπερή όψη και συνδυάζεται άψογα με ένα φυσικό μακιγιάζ με στοιχεία λάμψης στο υπόλοιπο πρόσωπο, χωρίς να είναι δεσμευτικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko)

Δεν πρόκειται βέβαια για νέα τάση στον κόσμο της ομορφιάς, αλλά είναι μια πρόταση την οποία τόσο οι makeup artists όσο και οι γυναίκες από μόνες τους, εξακολουθούν να την επιλέγουν καθώς το αποτέλεσμα σε ανταμείβει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Πηγή: allyou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top