Τα παράξενα beauty μυστικά των σταρ που τους χαρίζουν τέλειο δέρμα

Ποιο top model ψεκάζει το πρόσωπο του με γάλα;

Γάλα στο πρόσωπο, μπάνιο με παγάκια, οδοντόκρεμα πάνω στην επιδερμίδα. Τη στιγμή που όλοι μας ψάχνουμε beauty tips, skincare trends για τη φροντίδα της επιδερμίδας, αρκετές σταρ του Hollywood «ορκίζονται» σε πιο ανορθόδοξες μεθόδους. Ποιες είναι;

Το τρικ για να αποκτήσεις curtain bangs χωρίς κούρεμα

Οι παλιές

Η Elizabeth Taylor συνήθιζε να ξυρίζει το πρόσωπο της, προκειμένου να αφερεί το χνούδι και να δείχνει η επιδερμίδα της πιο λαμπερή. 

Η Σοφία Λόρεν συνήθιζε να κάνει μπάνιο σε ελαιόλαδο για να δείχνει το δέρμα της πιο απαλό και μεταξένιο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

To μυστικό της Lady

H Lady Gaga, όταν θέλει να ανορθώσει την χαλαρή περιοχή γύρω από τα μάτια, χρησιμοποιεί μονωτική ταινία, ενώ όταν η επιδερμίδα της επιθυμεί αποτοξίνωση, οι κινήσεις της είναι πιο θαρραλέες. Παίρνει μία ανάσα και βουτά σε μία μπανιέρα με παγάκια. Αντίο φλεγμονές!

Glazed Tips: Το νέο γαλλικό μανικιούρ που έχει γίνει ήδη viral

Τα Top Models που «ορκίζονται» στην οδοντόκρεμα

Kendall Jenner, Gigi & Bella Hadid τοποθετούν τοπικά οδοντόκρεμα και έτσι εξαφανίζουν τα σπυράκια που προκαλεί το άγχος. Από την άλλη, η Cindy Crawford ψεκάζει καθημερινά το πρόσωπο της με γάλα για φρέσκο και ενυδατωμένο δέρμα. Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ζιζέλ, η οποία δεν σκουπίζει τα μαλλιά της ποτέ. Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, είναι το μυστικό της λάμψης τους.

Κρέμα ματιών ή eye serum: Τι από τα δύο να επιλέξεις και γιατί;

 

 

Η Hailey και το αλάτι

Το κρυφό beauty μυστικό της Hailey Bieber είναι το νερό της θάλασσας. Όπως υποστηρίζει και η ίδια όποτε περνάει τον χρόνο της στην παραλία και βουτάει στην αλμύρα της θάλασσας, διαπιστώνει ότι το δέρμα της είναι στα καλύτερά του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top