Αυτό είναι το ιδανικό makeup look για τις γυναίκες με γκρίζα μαλλιά

Για να δείχνεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ

γκρίζα μαλλια

Η νέα γενιά των influencers έχει γκρίζα μαλλιά και το κίνημα ''grey hair don't care'', που ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια από γυναίκες που ήθελαν να απαλλαχτούν από την ταλαιπωρία να έχουν μονίμως βαμμένη ρίζα και να καλωσορίσουν χωρίς προκαταλήψεις το όμορφο πέρασμα των χρόνων, πλέον έχει αγγίξει τον κόσμο της ομορφιάς...

Έτσι θα παραμείνει λαμπερή η επιδερμίδα σου και στις διακοπές!

Ωστόσο όπως συμβαίνει με τις κοκκινομάλλες, τις ξανθιές ή τις καστανές, έτσι και οι γυναίκες με τα γκρίζα μαλλιά ακολουθούν τους δικούς τους μυστικούς κώδικες στο μακιγιάζ, που συμφωνούν με το χρώμα τους.

Aκριβώς, μάλιστα, επειδή το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών είναι ουσιαστικά άχρωμο, το μακιγιάζ για όσες το επιλέξουν, κρύβει πολλά τρικ αφού πρέπει να τονίσουν συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπό τους και να επιλέξουν συγκεκριμένες αποχρώσεις.
Το κόκκινο κραγιόν και γενικότερα οι έντονες αποχρώσεις που ανήκουν στην κατηγορία των ροζ, μέχρι το φούξια είναι οι ιδανικές για να απογειώσουν τα γκρίζα μαλλιά.

Πώς να πετύχεις το πιο εντυπωσιακό καλοκαιρινό colour blocking!

Όσο για τα μάτια η μάσκαρα είναι απαραίτητη για να τονίσουν τις βλεφαρίδες τους και να μεγαλώσουν το βλέμμα, ενώ έχουν έναν λόγο παραπάνω για να δώσουν έμφαση στο βλέμμα τους με σκιές στα χρώματα της άμμου ή σε charcoal αποχρώσεις...

Συντάκτρια: Κατρίνα Πιτράκκου

Πηγή: mylife.com.cy

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top