Πώς να πετύχεις το πιο εντυπωσιακό καλοκαιρινό colour blocking!

Oι σωστοί συνδυασμοί θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

κορίτσι

Καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν γίνεται. Αγαπάμε πολύ τις γήινες αποχρώσεις, τα λευκά και μαύρα σύνολα, όμως όταν προσθέτουμε χρώμα στην εμφάνιση, τότε το αποτέλεσμα μάς δικαιώνει. Το θέμα είναι ποιο ακριβώς χρώμα να προσθέσεις, αλλά και πως θα το συνδυάσεις.

Δε φοράς ολόσωμα μαγιό; Δες αυτά και θα αλλάξεις γνώμη!

colour blocking 2020

Πέρα από τις μονόχρωμες εμφανίσεις, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν τάση, το αγαπημένο μας colour blocking και αυτό το καλοκαίρι έρχεται στο προσκήνιο.

Επομένως πέρα από τα κλασσικά χρώματα, πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα και στην εμφάνισή σου, κάποιους από τους παρακάτω συνδυασμούς που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις αλλά παράλληλα θα σου δώσουν ένα πολύ αρμονικό αποτέλεσμα.

Ομολογουμένως το colour blocking, είναι μια «δύσκολη» τάση καθώς οι λανθασμένες αποχρώσεις σίγουρα δε θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για αρχή, προτίμησε πάντα τον συνδυασμό 3 χρωμάτων και όχι παραπάνω. Ενώ στην συνέχεια, παρότι το ζητούμενο είναι οι αντιθέσεις, καλό είναι να έχουν μια ομοιομορφία. Π.χ μπορείς να δοκιμάσεις 3 παστέλ χρώματα σε μια εμφάνιση. Ή δυο κλασσικά χρώματα και ένα neon/pop.

Και μιλώντας για colour blocking, το μυαλό μου πηγαίνει στην ιέρεια των χρωματικών συνδυασμών, η οποία δεν είναι άλλη από την δημοφιλή fashion stylist από την Κοπεγχάγη, την Emili Sindlev, η οποία καταφέρνει να κάνει τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς και να προτιμά σχεδόν καθημερινά τους εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Τις προσδίδουν μοντέρνο στιλ, εντυπωσιάζει και δεν τη βαριόμαστε ποτέ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finding the perfect spot 🌾🌊

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxed 📚🧡

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got lemons 🍋🍋

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chill day 🦀

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

 

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top