Αναδείξτε το σχήμα των ματιών σας με το eyeliner

Σημαντικά beauty tips, που θα σας βοηθήσουν πολύ

Γυναίκα που βάφεται

Το λαμπερό και έντονο βλέμμα είναι το σήμα-κατατεθέν πολλών γυναικών, που φυσικά έχουν σύμμαχό τους το eyeliner, για να πετύχουν κάθε φορά το τέλειο αποτέλεσμα.

5 tips για το μακιγιάζ, ώστε να δείχνεις νεότερη

Το μυστικό, όμως, βρίσκεται στον τρόπο που θα φορέσετε το προϊόν, με βάση το σχήμα των ματιών σας. Έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε τα beauty tips που πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να πετύχετε την τέλεια γραμμή eyeliner.

Ασύμμετρο σχήμα ματιών
Αν το ένα μάτι σας είναι ελάχιστα πιο μικρό από το άλλο, χρησιμοποιήστε το eyeliner σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να διορθώσετε την ατέλεια και να μοιάζουν ίδια. Δοκιμάστε να σχεδιάσετε με το eyeliner σας μία γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική, μεγαλώνοντας σταδιακά το πάχος της γραμμής στο μάτι που είναι ελάχιστο πιο μικρό.

Το τέλειο tip για ένα πρωινό look με κόκκινο κραγιόν

Μικρά μάτια
Για να δείχνουν τα μάτια σας πιο μεγάλα, αρχικά εφαρμόστε μία σχετικά σκουρόχρωμη ουδέτερη σκιά στο κινητό μέρος του ματιού. Στη συνέχεια, στη γραμμή της κάθε βλεφαρίδας εφαρμόστε το eyeliner σας. «Σβήστε» τη γραμμή με το δάχτυλο ή με μία μπατονέτα και έπειτα χρησιμοποιήστε μία πιο σκούρα καφέ σκιά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Κάντε το ίδιο και στην κάτω γραμμή της βλεφαρίδας.

Μεγάλα μάτια
Είναι η κατάλληλη βάση για να δημιουργήσετε ένα έντονο και δυνατό αποτέλεσμα. Μία λεπτή γραμμή που θα σχηματίζει ένα sexy cat eye look ταιριάζει πολύ στο συγκεκριμένο σχήμα ματιών. Σχηματίστε ένα V στην εσωτερική γωνία του κάθε ματιού. Στη συνέχεια, περάστε μία γραμμή με υγρό eyeliner και «τραβήξτε» τη μέχρι την εξωτερική γωνία.

Να πώς θα πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ

Αμυγδαλωτά μάτια
Για να τονίσετε το σχήμα των ματιών σας, καλό είναι να εφαρμόσετε το eyeliner σας στην πάνω, καθώς και στην κάτω γραμμή της κάθε βλεφαρίδας και στη συνέχεια, να τη «σβήσετε» με το πινέλο για να δημιουργήσετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Έπειτα, ενισχύστε τη με λίγη γκρι σκιά και με λίγο bronze, ώστε να δείχνουν τα μάτια σας πιο φωτεινά.

Πηγή: MyLife

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top