Το τέλειο tip για ένα πρωινό look με κόκκινο κραγιόν

Αποτελεί το όπλο κάθε δυναμικής γυναίκας

Γυναίκα με κόκκινο κραγιόν

Σύνταξη: Κατρίνα Πίτρακκου

Το κόκκινο κραγιόν είναι συνώνυμο της θηλυκότητας και έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη γαλλική ομορφιά, ενώ είναι το όπλο κάθε δυναμικής γυναίκας εδώ και χρόνια. Πώς, όμως, το φοράμε τις πρωινές ώρες, ώστε να μη δείχνουμε υπερβολικές;

Δεν είναι τυχαίο που οι παριζιάνες προτιμούν να το φοράνε στις πρωϊνές τους εμφανίσεις, καθώς θεωρούν ότι το βράδυ τα κατακόκκινα χείλη μοιάζουν επιτηδευμένα, ενώ αντίθετα μπορεί να δώσει αυτή την έξτρα πινελιά σε ένα καθημερινό σύνολο με τζιν και πουλόβερ. 

Shopping Star: Χρήσιμα tips για να φορέσεις σωστά το κόκκινο κραγιόν!

Σκέφτηκες πολλές φορές να το δοκιμάσεις στο γραφείο, αλλά για κάποιο λόγο αισθάνεσαι λιγάκι υπερβολική κάθε φορά που φοράς το κόκκινο κραγιόν σου. Λοιπόν, σήμερα θα σου αποκαλύψουμε το μυστικό των beautistas για να το φοράς με άνεση χωρίς να αισθάνεσαι ότι επιζητάς την προσοχή.

Κόκκινο κραγιόν - Τρία λάθη που κάνεις σίγουρα όταν το φοράς!

Συγκεκριμένα επιλέγουν μολύβι ματιών σε γκρι ή καφέ χρώμα και τονίζουν τις εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων τους. Αυτή η τόσο απλή πινελιά κάνει το βλέμμα πιο έντονο και σαγηνευτικό, χωρίς όμως να δείχνει πολύ... βραδινό. Δύσκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι το μάτι είναι βαμμένο με μολύβι, ιδιαίτερα αν έχει γίνει με μολύβι σε γήινη απόχρωση. Ωστόσο, τα μάτια δεν είναι αδιάφορα, είναι διακριτικά τονισμένα και έρχονται σε απόλυτη ισορροπία με τα κόκκινα χείλη, τα οποία μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να είναι.

Την επόμενη φορά που θα επιλέξεις ένα κατακόκκινο κραγιόν στο γραφείο, εφάρμοσε μολύβι στις εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων και ολοκλήρωσε με μερικές στρώσεις μάσκαρα για ένα ισορροπημένο look, που δεν θα δείχνει καθόλου υπερβολικό.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top