Κόκκινο κραγιόν - Τρία λάθη που κάνεις σίγουρα όταν το φοράς!

Δες πώς θα τα αποφύγεις

κοπέλα με κόκκινο κραγιόν

Όταν ακούμε «κόκκινο κραγιόν», μία λέξη μας έρχεται στο μυαλό, «διαχρονικό». Από τη δεκαετία του ’50 και έπειτα, πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν το κόκκινο κραγιόν για να δώσουν στα χείλη τους χρώμα… αχ τι χρώμα!

Οι τροφές που θα σε βοηθήσουν να προλάβεις την εμφάνιση των ρυτίδων

Οι περισσότερες γυναίκες το λατρεύουν και το επιλέγουν καθημερινά, ενώ θεωρείται το κραγιόν που μπορεί να σαγηνεύσει τα βλέμματα των ανδρών! Τον τελευταίο καιρό είναι απόλυτο trend, τόσο στην κλασική του μορφή όσο και στην ματ αλλά και τη νέα metallic version του. 
Ωστόσο, δυστυχώς, κάποιες γυναίκες τείνουν να υπερβάλλουν όταν το φορούν και το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν είναι σαγηνευτικό και εντυπωσιακό αλλά… αποκρουστικό (σκληρή).

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 3 συνηθέστερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν φορούν κόκκινο κραγιόν και πιθανώς τα κάνεις κι εσύ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Such an incredible day today with my @victoriassecret family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Sampaio (@sarasampaio) στις

 

1. Δε φοράς μολύβι χειλιών ή το χρησιμοποιείς μόνο για το περίγραμμα

Το μολύβι χειλιών δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου αν θέλεις να παραμένει άθικτο το κραγιόν σου και να είναι όσο λαμπερό φαίνεται στο στικ. Ένα ακόμη μεγάλο λάθος που μπορεί να κάνεις είναι το να το εφαρμόζεις μόνο στο περίγραμμα των χειλιών και να μη γεμίζεις όλη την επιφάνεια. 

2. Βάφεις υπερβολικά έντονα και τα μάτια σου

Το κόκκινο κραγιόν πρέπει να συνοδεύεται από πολύ απαλές αποχρώσεις στο πρόσωπο για να δείχνει σικ! Λίγη μάσκαρα και μια ελαφριά γραμμή eye- liner στα μάτια είναι ο απόλυτος τρόπος για να συνδυαστεί.

3. Διορθώνεις την εφαρμογή με τα χέρια σου

Όλες κάνουμε λάθη όταν εφαρμόζουμε το κραγιόν μας και – ιδίως- το κόκκινο! Την επόμενη φορά που θα κάνεις λάθος όταν βάζεις το λαμπερό σου κόκκινο κραγιόν, μην το διορθώσεις με τα δάχτυλα, γιατί θα είσαι σαν να βουτήχτηκες σε κόκκινη μπογιά. Χρησιμοποίησε μία μπατονέτα για ακριβές αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top