Μετά τα καλύτερα πιάτα αντιγραφής του Μάριου και της Μαρίας, ο Νίκος, ο Γιώργος κι ο Αλέξανδρος παρέμειναν στις θέσεις τους προκειμένου να ακούσουν τη βαθμολογία τους από τους τέσσερις σεφ.
Πρώτος δέχτηκε την κριτική ο Νίκος Ασπρομάτης, παίρνοντας συνολικά 24 βαθμούς. Σειρά είχε ο Αλέξανδρος, παίρνοντας ένα 5/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, με τον παίκτη να σκέφτεται ότι πάει σπίτι του! 5/10 του έδωσε κι ο Πάνος Ιωαννίδης, όπως κι ο guest chef Θωμάς Μάτσας, αλλά κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Έτσι, ο Αλέξανδρος συγκέντρωσε 20 βαθμούς, με τον Νίκο να ανεβαίνει στον εξώστη.
MasterChef: Οι παίκτες που έκαναν τα καλύτερα πιάτα αντιγραφής
Σειρά για να βαθμολογηθεί είχε ο Γιώργος. 6/10 του έδωσε ο Κοντιζάς, όπως κι ο Πάνος Ιωαννίδης. 6/10 έδωσε στον Γιώργο κι ο Θωμάς Μάτσας, αλλά κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον παίκτη να συγκεντρώνει 24 βαθμούς.
Έτσι, ο Αλέξανδρος Διαμάντης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef. «Τι να πω; Νωρίς θα πω... μόνο αυτό», είπε ο Αλέξανδρος στους κριτές για την αποχώρησή του, τονίζοντας ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. «Δεν είδαμε ούτε δημιουργικά ούτε τεχνικά τον μαγειρικό Αλέξανδρο μέσα στο παιχνίδι. Περισσότερο έναν αγχωμένο, μαγκωμένο Αλέξανδρο νιώθω ότι δοκιμάσαμε στα πιάτα», του σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
«Σεφ ήταν γεμάτο εμπειρίες θα πω... Πιο ευχάριστη ότι γνώρισα εσάς και τα παιδιά από κοντά. Τα καλά πράγματα κρατάς... παίρνεις και μαγειρικά χιλιάδες πράγματα εδώ μέσα κι ιδέες και τεχνικές και συνταγές και τα πάντα», απάντησε στην ερώτηση του Λεωνίδα για την εμπειρία του στο MasterChef.
«Ήταν ένας ωραίος δρόμος. Με τα καλά και τα κακά που όταν τα βάζεις όλα μαζι στο ίδιο καζάνι, βγαίνει μόνο καλό!», είπε ο Αλέξανδρος στο cue του. Κλείνοντας, έκανε τη δική του πρόβλεψη για την τελική τετράδα. Λευτέρης, Γιώργος, Νέστορας & Παντελής είναι αυτοί που θα μπορούσαν να τα καταφέρουν.
«Αποχωρεί σήμερα ένας εξαιρετικός μάγειρας, ένα εξαιρετικό παιδί κι ένας -επειδή γνωριζόμαστε και στην έξω μας ζωή- ένας πραγματικός εργάτης στις κουζίνες που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι ήρθε να δώσει στον διαγωνισμό. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση με την αγάπη που έχεις για τη μαγειρική κι απέναντι στο επάγγελμα συνολικά, σε λίγα χρόνια να μη διαβάζουμε για το όνομά σου», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον συγκινημένο παίκτη.
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.