Πανεύκολη συνταγή για ταραμά χωρίς ψωμί ή πατάτα

Ο Νίκος από το MasterChef 2025 μάς δίνει τα tips του

Ο ταραμάς είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό έδεσμα – είναι γεύση, μνήμη και απόλαυση. Τον αγαπάμε γιατί συνδυάζει την παράδοση με την απλότητα, το θαλασσινό άρωμα με τη βελούδινη υφή, την αλμύρα με τη νοστιμιά.

Μας θυμίζει οικογενειακά τραπέζια, την Καθαρά Δευτέρα, το ξεκίνημα της Σαρακοστής, αλλά και μεζέδες δίπλα σε ένα ποτήρι ούζο ή τσίπουρο. 

Ο Νίκος από το MasterChef μάς έδωσε τη συνταγή του για ταραμά χωρίς ψωμί και χωρίς πατάτα.

 

Υλικά

  • 50 γρ. ταραμά λευκό
  • 50 γρ. λεμόνι
  • 30 γρ. κρεμμύδι
  • 35 γρ. ηλιέλαιο 

 

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε το κρεμμύδι και το λεμόνι σε ένα μπλέντερ
  • Όταν διαλυθεί το κρεμμύδι, ρίχνουμε τον ταραμά
  • Σε μέτρια ταχύτητα όπως χτυπάμε, θα ρίχνουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο

 

Tip: Δε ρίχνουμε το λάδι όλο μαζί. Το ρίχνουμε σιγά σιγά για να «δένει» ο ταραμάς με το ηλιέλαιο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top