Τα unfollow ανάμεσα σε Λεβεντογιάννη και Φεντόρουφ - Τι συνέβη;

Λίγο πριν το φινάλε των Παγιδευμένων

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Γεια σου

«Σεισμός» στο Twitter/Χ μετά τα unfollow των πρωταγωνιστών της σειράς «Παγιδευμένοι» λίγο πριν το φινάλε.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ την κίνηση της συντρόφου του ακολούθησε και ο Πέτρος Λαγούτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Γεια Σου, από την αρχή της σεζόν, πριν από δύο χρόνια, υπήρχαν πολλές διαφορές, ακόμα και προσωπικές, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές σε πάρα πολλά θέματα. Μάλιστα, ακόμα και τα συνεργεία στα γυρίσματα είχαν χωριστεί σε στρατόπεδα.

«Από την αρχή της σεζόν υπήρχαν διαφορές μεταξύ των πρωταγωνιστών σε πολλά θέματα! Είχαν χωριστεί και σε στρατόπεδα στα γυρίσματα. Οι διαφωνίες ήταν τόσο πολλές που στο τέλος της σεζόν έγινε ένα κρίσιμο μίτινγκ. Ήταν κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο! Μετά τη συνάντηση προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν. Και μάλιστα σε κάποια γυρίσματα που υπάρχει και κόσμος, είχε δει ότι υπήρχαν κάποιες εντάσεις. Υπήρχε μια δυσαρέσκεια από την παραγωγή και το κανάλι από κάποιες συμπεριφορές στα γυρίσματα και κυρίως όταν αυτά γίνονταν σε δημόσιο χώρο», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Μάλιστα, επικοινώνησαν και με τους δυο πρωταγωνιστές με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να απαντάει «Όλα μια χαρά», ενώ η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έστειλε απλά τα φιλιά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top