Bandit: #1 μπαμπάς της τηλεόρασης o πατέρας της Bluey και της Bingo

Τι έδειξε δημοσκόπηση στο Ην. Βασίλειο για την τηλεοπτική πατρική φιγούρα

Bandit: #1 μπαμπάς της τηλεόρασης o πατέρας της Bluey και της Bingo

Όσοι έχετε παιδιά ή αγαπάτε τα animation θα γνωρίζετε την Bluey και την οικογένεια των Heeler. 

Πρόκειται για την αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας, με βασική ηρωίδα την Bluey, ένα κουτάβι που χαρακτηρίζεται από ενέργεια, φαντασία και περιέργεια να ανακαλύψει τον κόσμο. Η Bluey ζει στο σπίτι της με τον πατέρα της Bandit, τη μητέρα της Chilli και τη μικρότερη αδελφή της, Bingo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bluey (@officialblueytv)

Η σειρά, που έκανε πρεμιέρα στο ABC Kids το 2018, εστιάζει στην οικογένεια και στις σχέσεις των μελών της.

Σύμφωνα με έρευνα του BBC Studios, ο Bandit, ο μπαμπάς της Bluey και της Bingo, είναι η τηλεοπτική πατρική φιγούρα με τη μεγαλύτερη επιρροή στην καθημερινή ανατροφή των παιδιών.

Η «Bluey» ζωγραφισμένη σε μπλοκ - AP Photo/Cheyanne Mumphrey

Η «Bluey» ζωγραφισμένη σε μπλοκ - AP Photo/Cheyanne Mumphrey

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας του Πατέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, 1.000 γονείς (500 μαμάδες και 500 μπαμπάδες) συμμετείχαν σε δημοσκόπηση, στην οποία ο «Bandit» αναδείχθηκε ως ο μπαμπάς που θαυμάζουν περισσότερο τα παιδιά, με ποσοστό 33,5%

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bluey (@officialblueytv)

Ακόμη, ο Bandit ήταν επίσης κορυφαίος μεταξύ των πατέρων και των ανδρών- φροντιστών παιδιών 2-8 ετών, με το ¼ αυτών να τον επιλέγουν  ως τον πιο αξιοθαύμαστο μπαμπά της οθόνης, μεταξύ των Daddy Pig, Homer Simpson και Martin Crane του Frasier.

Ο μπαμπάς της Bluey και της Bingo ψηφίστηκε επίσης ως ο #1 μπαμπάς της τηλεόρασης που δίνει τις καλύτερες συμβουλές, τις οποίες οι πατεράδες και οι πατρικές φιγούρες θέλουν να εφαρμόζουν στην καθημερινότητά τους και την πραγματική ζωή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bluey (@officialblueytv)

Η τηλεόραση είναι μια βασική πηγή καθοδήγησης για τους πατέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ποσοστό 30,4%. Προηγούνται οι συμβουλές των «φίλων των μπαμπάδων» με 35,4% και τα social media έρχονται στην τρίτη θέση ως πηγή καθοδήγησης για τους μπαμπάδες, με ποσοστό 24,2%.

Οι πατέρες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση αποκάλυψαν πάντως πως όταν σκέφτονται «τεχνικές ανατροφής», περισσότεροι από το 95% έχουν χρησιμοποιήσει τις τεχνικές ενός μπαμπά της τηλεόρασης σε μια δύσκολη κατάσταση της πραγματικής ζωής.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top