TractioN: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα

Traction, σήμερα στις 14:10 στο Star

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου

Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται στο TractioN τον αγαπημένο τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα, παραχωρώντας του τη θέση του οδηγού στο σαλόνι του επιβλητικού Ford Ranger Wildtrak! Ένα όχημα σκληροτράχηλο, παντός εδάφους και καιρού, με επιπλέον προσόντα στη συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω της έκδοσης που οδηγεί ο Κώστας Μακεδόνας, με τον τρίλιτρο κινητήρα ντίζελ V6, τους 240 ίππους και την… ατελείωτη ροπή. Βραβευμένο επίσης, με τον επίζηλο τίτλο του «International Pick-Up 2024»! 

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον Κώστα Μακεδόνα

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον Κώστα Μακεδόνα

Ο Κώστας Μακεδόνας εξηγεί στον Κώστα Στεφανή, πως  είναι κι ο ίδιος ιδιοκτήτης ενός Ranger προηγούμενης γενιάς κι έτσι έχει διαπιστώσει από πρώτο χέρι και στην πράξη τις δυνατότητες του pick-up, υποβάλλοντάς το σε δύσκολες, εκτός δρόμου δοκιμασίες και διαδρομές. Σε παχύ χιόνι, αλλά και σε λασπωμένα και ολισθηρά εδάφη, το Ford Ranger πέρασε με άνεση όλες τις «εξετάσεις», αποσπώντας τον σεβασμό και την ένθερμη επιδοκιμασία από τον απαιτητικό οδηγό Κώστα Μακεδόνα. 

Traction: Ο Αντώνης Τσαπατάκης περιγράφει την καθημερινότητά του

Ο καλεσμένος της εκπομπής, εκτός από τις περιπέτειές του ως οδηγού τετρατρόχων, είναι επίσης φανατικός λάτρης των αιθέρων, καθώς τυγχάνει κι επαγγελματίας κυβερνήτης αεροσκαφών, αλλά και ελικοπτέρων!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

NEA CUPRA FORMENTOR & LEON: Ο Μάνος Στεφανής κι η κάμερα του TractioN ταξιδεύουν στη Μαδρίτη για ένα «καυτό» ραντεβού με τη νέα γενιά της Cupra, τα μοντέλα Formentor και Leon! Νέα, ακόμη πιο δυναμική κι ελκυστική σχεδίαση στο εξωτερικό, ακόμη πιο προσεγμένες λεπτομέρειες στο εσωτερικό, ακόμη πιο οικολογικά κι οικονομικά κινητήρια σύνολα, ακόμη περισσότερες εναλλακτικές επιλογές για τον υποψήφιο ιδιοκτήτη. Η ισπανική σχολή της σύγχρονης αυτοκίνησης στα καλύτερά της! 

RENAULT RAFALE: Η Ινώ Στεφανή προσγειώνεται στο Παρίσι, για μια επιτόπια αυτοψία στο ολοκαίνουργιο Renault Rafale! Ένα μοντέρνο, φουτουριστικό και συναρπαστικό Coupé-SUV, με γραμμές εμπνευσμένες απευθείας από την αεροπορική βιομηχανία, που δικαιολογεί και το… αεροδυναμικό όνομά του! Άλλωστε, η Renault διατηρεί στενούς δεσμούς με την αεροπορική βιομηχανία, οι οποίοι είναι εμφανείς στη σιλουέτα του νέου της μοντέλου! 

Traction: Η Σοφία Μαλκογεώργου μιλά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

MERCEDES VISION ONE-ELEVEN: Το TractioN παρουσιάζει ένα πολύ ιδιαίτερο concept-car, δηλαδή ένα σχεδιαστικό πρωτότυπο, μια μελέτη για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα υπερ-εξελιγμένο σούπερ-σπορ μοντέλο του αύριο, αλλά με ρίζες στο χθες. Ή, για την ακρίβεια, στο… αύριο του χθες, καθώς το Vision One-Eleven βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό μοντέλο της Mercedes, την εμβληματική C-111 του 1970, με τις πόρτες «φτερά γλάρου»! Δείτε, λοιπόν, το αύριο, που έρχεται σήμερα, αλλά τιμά το χθες, φυσικά μόνο στο TractioN!

AVIS EASY LEASING: Ο Θωμάς Ευθυμίου κι η Ινώ Στεφανή ξεναγούν τους φίλους του TractioN στον κόσμο της ευέλικτης χρονομίσθωσης οχημάτων, φυσικά πάντα με την εγγύηση της Avis, της κορυφαίας εταιρείας στον τομέα. Με το πρόγραμμα Easy Leasing, η μίσθωση οχήματος γίνεται εύκολα, σε απειροελάχιστο χρόνο και 100% online. Ο καθένας μπορεί, μέσω του υπολογιστή ή ακόμη και από το κινητό τηλέφωνό του, να επιλέξει όχημα, να ορίσει τη διάρκεια της μίσθωσης και τον αριθμό των χιλιομέτρων, που σκοπεύει να διανύσει, να δηλώσει προτίμηση για προκαταβολή ή όχι και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Avis. Ο μισθωτής απλώς παραλαμβάνει!  

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top