Traction: Η Σοφία Μαλκογεώργου μιλά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Το νέο αστέρι της καλλιτεχνικής κολύμβησης στην παρέα του Κώστα Στεφανή

Η Σοφία Μαλκογεώργου είναι το νέο άστερι της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο οποίο η Ελλάδα έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. 

TractioN: Νέο επεισόδιο με το αστέρι της κολύμβησης Σοφία Μαλκογεώργου

Μιλώντας στον Κώστα Στεφανή που την υποδέχτηκε στην εκπομπή TractioN το μεσημέρι της Κυριακής (14/4), εξομολογήθηκε ότι έχει συμφιλιωθεί από νωρίς με το υγρό στοιχείο, καθώς από μικρό κοριτσάκι είναι στις πισίνες. Η αθλήτρια αποκάλυψε επίσης πόσες ώρες περίπου αφιερώνει στην προπόνηση: «Η προπόνηση μπορεί να διαρκέσει 7 - 8 ώρες ακόμα και 10, ανάλογα την περίοδο που βρισκόμαστε». 

Οδηγώντας το συναρπαστικό Volvo EX 30, η Σοφία Μαλκογεώργου αποκάλυψε τις δυσκολίες του αθλήματος, ενώ αξιολόγησε τους νέους κανονισμούς του, που κατά την άποψή της έχουν γίνει πιο αξιοκρατικοί: «Το θέμα της άπνοιας μας απασχολεί τα τελευταία δύο χρόνια. Αναγκαστικά έχει αυξηθεί ο χρόνος που πρέπει να βρισκόμαστε κάτω από το νερό, γιατί άλλαξαν οι κανονισμοί, επομένως για να καταφέρεις να ανεβάσεις τον βαθμό δυσκολίας του προγράμματός σου πρέπει να βάλεις όσο περισσότερο άπνοια μπορείς. Δεν είναι κάτι που το έχεις κάποιος έμφυτο, χρειάζεται εξάσκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.  

«Έχουν προσπαθήσει να κάνουν το άθλημα πιο αντικειμενικό. Τώρα κάπως υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για όλες τις χώρες να διεκδικήσουν ακόμα και την πρώτη θέση, ενώ παλιά το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο. Βέβαια το σύστημα θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να φτιαχτεί», συμπλήρωσε.

Πλέον έχει αφήσει στο συρτάρι το πτυχίο της Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής που έχει πάρει από το Πανεπιστήμιο Πειραία, για να αφοσιωθεί στη μεγάλη της αγάπη, την κολύμβηση. Ωστόσο, δεν αποκλείει κάποια στιγμή στο μέλλον να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που έχει σπουδάσει.

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top