Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Κέρδισε οριστικά την υπόθεση κηδεμονίας με τον πατέρα της

Η απόφαση που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της

Δείτε σχετικό βίντεο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την εκπομπή Στούντιο 4

Στις 25 Απριλίου 2024, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έβαλε τέλος στην 13χρονη κηδεμονία του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, έπειτα από συμβιβασμό στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. 

Britney Spears: Αγκαλιά με τη μητέρα και τον αδερφό της στα γενέθλιά της

Παρόλο που η κηδεμονία είχε τερματιστεί επίσημα τον Νοέμβριο του 2021, η Σπίαρς εξακολουθούσε να εμπλέκεται σε δικαστικές διαμάχες με τον πατέρα της για οικονομικά και προσωπικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σπίαρς, Matthew Rosengart, η συμφωνία «ολοκληρώνει» την επιθυμία της τραγουδίστριας για ελευθερία, απαλλάσσοντάς την από την ανάγκη να παρίσταται σε δικαστήρια ή να εμπλέκεται σε νομικές διαδικασίες σχετικά με την κηδεμονία.

Η Μπρίτνεϊ βρέθηκε στα δικαστήρια με τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς 

Η Μπρίτνεϊ βρέθηκε στα δικαστήρια με τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς /Φωτογραφία AP Images

Ο δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς δήλωσε ότι οι δύο πλευρές κατέληξαν σε φιλικό διακανονισμό που επιλύει όλες τις εκκρεμείς διαφορές.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας παραμένουν εμπιστευτικές, ωστόσο ο πατέρας της ποπ σταρ διαβεβαίωσε ότι οι πράξεις του γίνονταν πάντα με γνώμονα το συμφέρον και την προστασία της κόρης του.

Η Britney Spears απελευθερώθηκε - Οι γυμνοί «πανηγυρισμοί» στο Instagram

Η συμφωνία σηματοδοτεί το τέλος μιας μακράς κι επώδυνης δικαστικής μάχης για τη Σπίαρς, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τους καταχρηστικούς ελέγχους που υπέστη κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας αυτής. 

Η σκηνή είναι o φυσικός χώρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς! 

Η σκηνή είναι o φυσικός χώρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς! /Φωτογραφία AP Images/Rob Grabowski

Πολλοί θεωρούν τη συμφωνία ως μια νίκη για την αυτονομία και τα δικαιώματα της Μπρίτνεϊ, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top