Η Σάννυ Μπαλτζή στηρίζει τον Καρβέλα: «Είμαι 100% με τον Νίκο!»

Οσα είπε στην κάμερα η γνωστή στιχουργός και συγγραφέας

Δείτε όσα είπε η Σάννυ Μπαλτζή στην εκπομπή του Alpha

Η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή Μεγάλη Εικόνα, από το βράδυ της Δευτέρας έχει συζητηθεί πολύ.

O συνθέτης κρίθηκε για τη συμπεριφορά του απέναντι στη δημοσιογράφο, με πολλούς να θεωρούν πως ήταν αγενής κι ειρωνικός, ενώ πολλές από τις απόψεις που εξέφρασε ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα, δεν έτυχαν θετικής υποδοχής από πολλούς τηλεθεατές. 

Νίκος Καρβέλας: Η ανάρτηση μετά τη συνέντευξη με τη Νίκη Λυμπεράκη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης, η Σάννυ Μπαλτζή ερωτήθηκε για τη συνέντευξη, ενώ η γνωστή στιχουργός και συγγραφέας, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δολοφονία 28χρονης από πρώην σύντροφό της, έξω από αστυνομικό τμήμα.

Η Σάννυ Μπαλτζή συμφωνεί με τις απόψεις του Νίκου Καρβέλα

Η Σάννυ Μπαλτζή συμφωνεί με τις απόψεις του Νίκου Καρβέλα

«Δεν είδα όλη τη συνέντευξη, αλλά από ό,τι είδα, εξέφρασε όλο τον κόσμο, γιατί αυτό λέει όλος ο κόσμος για το κοινοβούλιο. Είμαι 100% μαζί του, κάποιοι άνθρωποι βέβαια δεν ταιριάζουμε στην τηλεόραση. Ήταν πολύ έξυπνο ότι το έκανε ζωντανά, γιατί συνήθως μας πετσοκόβουν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η γνωστή στιχουργός και συγγραφέας, τόνισε πως επειδή είναι συγκλονισμένη από την πρόσφατη γυναικοκτονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους. «Είναι ακριβώς αυτό που είπε ο Νίκος, για το κοινοβούλιο κι όλους. Κι αυτό είναι το πρόβλημα του πλανήτη, ότι ηγούνται οι ηλίθιοι και οι άνθρωποι που έχουν πραγματική αξία, είναι πάντα από πίσω. Δηλαδή, με λίγα λόγια, έξω από ένα τμήμα δολοφόνησαν μια κοπέλα. Καθόμαστε σπίτι μας, μας σκοτώνουν, βγαίνουμε έξω, μας σκοτώνουν. Να σε σκοτώνουν έξω από ένα αστυνομικό τμήμα; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Να παραιτηθούν όλοι, αυτή είναι η άποψή μου. Είμαστε απροστάτευτοι», πρόσθεσε η Σάννυ Μπαλτζή.

Ο Νίκος Καρβέλας είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της σόουμπιζ αυτή την εβδομάδα

Ο Νίκος Καρβέλας είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της σόουμπιζ αυτή την εβδομάδα

Στη συνέχεια των δηλώσεών της, αναφέρθηκε σε όσα σχολιάστηκαν πως ο Νίκος Καρβέλας δεν ήταν ευγενικός απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη που του πήρε τη συνέντευξη. Όπως είπε: «Όταν καλείς τον Νίκο Καρβέλα, ξέρεις ποιος είναι. Κι ούτως ή άλλως, επειδή το μόνο που κοιτάζουν οι δημοσιογράφοι είναι τα νούμερα, ως προς αυτό, τους εξυπηρέτησε. Ο Νίκος Καρβέλας είναι ο Νίκος Καρβέλας». 

Νίκος Καρβέλας σε Νίκη Λυμπεράκη: «Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική»

Σε ερώτηση της ρεπόρτερ για το αν πιστεύει ότι ο Νίκος Καρβέλας μετάνιωσε που έδωσε τη συγκεκριμένη συνέντευξη, η Σάννυ Μπαλτζή απάντησε: «Θα αστειεύεσαι... Ο Νίκος πήγε κι είπε την άποψή του. Τελείωσε».

Σε ένα από τα κομμάτια της συνέντευξής του ο Νίκος Καρβέλας είπε για τη Βουλή στη συνέντευξή του στη Μεγάλη Εικόνα: «Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκατομμύρια Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top