Νίκος Καρβέλας σε Νίκη Λυμπεράκη: «Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική»

«Λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα»

Το βράδυ της Δευτέρας 1η Απριλίου, η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχτηκε ζωντανά στο στούντιο τον Νίκο Καρβέλα.

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές o Νίκος Καρβέλας

Ο Νίκος Καρβέλας ήταν από την αρχή ιδιαίτερα θερμόαιμος, φέρνοντας σε αμηχανία τη δημοσιογράφο. Ανάμεσα σε άλλα ο γνωστός συνθέτης -και πλέον συγγραφέας- μίλησε για την πολιτική, την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια, απαιτώντας αρκετές φορές από την οικοδέσποινα της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα» να μην τον διακόπτει. 

Βίσση - Καρβέλας - Πάνια τρέλαναν το TikTok: «Ίδια βαφή και οι τρεις»

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στην εκκλησία τονίζοντας πως «το μόνο καλό που έχει κάνει στην ανθρωπότητα είναι η ενίσχυση της σεξουαλικής διέγερσης». 

Η συζήτηση όμως «άναψε», όταν ο καλεσμένος αναφέρθηκε στο πολιτικό τοπίο της χώρας, το οποίο αποκάλεσε «βόθρο» με τη Νίκη Λυμπεράκη να του ζητάει να αιτιολογήσει τον χαρακτηρισμό του, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή του.

Ειδικότερα της είπε: «Πιάνεσαι από μία λέξη. Δεν θα μου λες τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα», με τη Νίκη Λυμπεράκη να προσθέτει: «Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε».

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος» συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας με τη Νίκη Λυμπεράκη να απαντάει: «Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς».

Ο Νίκος Καρβέλας ξέσπασε εκ νέου, όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής του έκανε ερώτηση για το βιβλίο που έγραψε. «Να σε ρωτήσω κάτι;» του είπε η Νίκη Λυμπεράκη με εκείνον να τονίζει: «Όχι, να με ακούς, μόλις τελειώσω, θα με ρωτάς».

«Θα ήταν σαν να κάναμε TEDx, που βγαίνει κάποιος σε μία σκηνή και μιλά για τη ζωή του, τα έργα του κ.λ.π. ανάλογα με το θέμα. Θέλω να ρωτάω και εγώ» του είπε η δημοσιογράφος με τον Νίκο Καρβέλα να λέει: «Είναι σαν πράξη αυτοικανοποίησης, συνεύρεσης. Θες να συνευρεθούμε». «Θέλω να σε ρωτώ κιόλας γιατί εσύ είσαι χειμαρρώδης και πρέπει να σε παρακολουθούμε», πρόσθεσε η Νίκη Λυμπεράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top