Η Χρηστίδου ξεσπά κατά του Λάκη: «Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση»

Ο Λάκης σχολίασε το θέμα Καινούργιου- Μπάρκα

Τον τρόπο που προσέγγισε ο Λάκης Λαζόπουλος τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στις δύο φίλες, τη Δανάη Μπάρκα και την Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θες να με κάνεις ρεζίλι;» - Η Καινούργιου πέταξε το ακουστικό και έφυγε!

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πώς η Κατερίνα έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη άρα και εκείνος μπορεί να κάνει ό, τι θέλει με τη Δανάη Μπάρκα, αναφέροντας πως: « Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά…δεν το χωράει ο νους της της Καινούργιου… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει... Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;»

Αρναούτογλου: Πήρε θέση για το θέμα Καινούργιου- Μπάρκα

Η ατάκα αυτή εξόργισε την παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» αναφέροντας πως δεν θεωρεί πως αυτό είναι σάτιρα.

«Για την Κατερίνα Καινούργιου ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και νομίζω ότι δεν το αμφισβητεί κανείς. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση που ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε αυτού του τύπου τον σχολιασμό. Από το περιεχόμενο των εκπομπών και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές, μέχρι την παρουσιάστρια και το μυαλό της. Άρα μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν μιλάμε για σάτιρα. Εγώ δεν γέλασα. Αφού το απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις;  Άλλο πιάνω μια αφορμή για να σατιρίσω κάτι… εδώ έχω μπερδευτεί. Εμένα δεν μου μοιάζει με σάτιρα αυτό, σαν τηλεθεάτρια το λέω και σαν ακροάτρια. Αλλά όταν το πιάνεις με αυτό τον τρόπο και αυτό το ύφος, είναι αυτό πια σάτιρα; Γιατί αν είναι τόσο ποταπό και απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις στα χέρια σου;» ξέσπασε η παρουσιάστρια. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top