«Θες να με κάνεις ρεζίλι;» - Η Καινούργιου πέταξε το ακουστικό και έφυγε!

Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για τα φιλιά Μπάρκα - Τσαγκρίδη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Αποχώρησε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου από την εκπομπή της Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής. 

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα των γονιών της για την προσωπική της ζωή

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Γιάννης Πουλόπουλος προλόγισε τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παθιασμένα φιλιά του πρώην συντρόφου της με τη Δανάη Μπάρκα.

«Είπε και κάτι που δε μου άρεσε, αλλά τέλος πάντων, δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου για αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση κι ενημέρωση», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. 

Μετά την προβολή του αποσπάσματος του Λάκη Λαζόπουλου, όπου δεν προβλήθηκαν τα όσα είπε για Μπάρκα - Τσαγκρίδη, οι συνεργάτες της Super Κατερίνα σχολίασαν τα λεγόμενά του.

«Εγώ δε θέλω να το σχολιάσω καθόλου γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό, αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δε θέλω να ασχοληθώ. Είπα δε θα απαντήσω και δε θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δε θα τα παίξουμε εννοείται», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην καταλαβαίνει σε τι αναφέρεται. 

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ποτέ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλης σου»

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το. Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξε το. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου και σηκώθηκε κι έφυγε από το πλατό. Παράλληλα, στο ακουστικό ακουγόταν οι φωνές του Θέμη Μάλλη.

Χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου «επέστρεψε» η εκπομπή Super Κατερίνα

Μετά τις διαφημίσεις, τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, αφού η Κατερίνα Καινούργιου δεν επέστρεψε.

Λίγο μετά, η παρουσιάστρια γύρισε στο πόστο της, μετά το ξέσπασμα που είχε στον αέρα της εκπομπής, ζητώντας συγγνώμη για την αποχώρησή της. 

Καινούργιου: Συνάντησε τυχαία τον Τσαγκρίδη και έφυγε από το μαγαζί

«Εδώ είμαι αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Με συγχωρείτε, συγγνώμη, είχαμε μια προσωπική διαφωνία. Ήθελα λίγο να τη λύσω. Όλα καλά, με συγχωρείτε που αποχώρησα, αλλά συμβαίνει, προκειμένου να με βλέπετε έτσι νευριασμένη και στεναχωρημένη. Όπως λέει κι ο Νίκος Μουρατίδης είναι της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από το πλατό τον τελευταίο καιρό. Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top