Καινούργιου: Συνάντησε τυχαία τον Τσαγκρίδη και έφυγε από το μαγαζί

Έφυγε η Καινούργιου από μαγαζί του Κολωνακίου όπου εμφανίστηκε ο πρώην της

Όσα είπε η Σταματίνα Tσιμτσιλή για την Κατερίνα Καινούργιου και τη νέα σχέση του πρώην της με τη Δανάη Μπάρκα- βίντεο Happy Day

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από λογαριασμό στο twitter, στο οποίο φαίνονται τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλασσαν η Δανάη Μπάρκα και ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, σε νυχτερινό μαγαζί στον Κεραμεικό, τα ξημερώματα της Κυριακής 25/2.  

Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το παθιασμένο φιλί σε νυχτερινό κέντρο!

Είδηση για τρυφερά ενσταντανέ του – όπως φαίνεται- του νέου ζευγαριού είχε κυκλοφορήσει και την περασμένη εβδομάδα, όπου οι δύο τους εθεάθησαν στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. 

Δανάη Μπάρκα: Αγκαλιά με τον πρώην της Καινούργιου στην Άννα Βίσση

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρέθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα, φιλικά. Χθες της έκανε unfollow», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day. 

Τσιμτσιλή για Μπάρκα: «Για να πάει στο εστιατόριο του Τσαγκρίδη σημαίνει..»

«Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με τη βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τις σχέσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστριών.

Μπάρκα-Τσαγκρίδης-Καινούργιου: Η συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και οι σπόντες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε πάντως πως «η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση. Η ενόχλησή της ίσως έχει να κάνει με το πώς είχε βάλει εκείνη τον Φίλιππο στην καρδιά της. Ήταν μια σοβαρή σχέση στη ζωή της».

Καινούργιου: «Βγήκαν φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου και την Μπάρκα»

Έφυγε η Καινούργιου από μαγαζί όπου εμφανίστηκε ο Τσαγκρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε χθες βράδυ με την παρέα της σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου και στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε και ο πρώην σύντροφός της.

Σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day: «δικός μας άνθρωπος τους είδε. Η Κατερίνα ήταν πολύ χαλαρή, αλλά όταν ενημερώθηκε ότι ήταν εκεί ο Φίλιππος, αποχώρησε». «Αποχώρησε και πολύ στεναχωρημένη», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top