Μπάρκα-Τσαγκρίδης-Καινούργιου: Η συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και οι σπόντες

Πώς είχε σχολιάσει τις φήμες η Κατερίνα Καινούργιου

Τι είχε πει πριν λίγους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου για τη Δανάη Μπάρκα

Η κοινή δημόσια εμφάνιση στην Άννα Βίσση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη φούντωσε ξανά τις φήμες περί ειδυλλίου. 

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη αναφέρει ότι πολλοί είδαν το φημολογούμενο ζευγάρι να ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές στο νυχτερινό κέντρο.

Ωστόσο, πριν από τα φετινά Χριστούγεννα οι φήμες ότι η Δανάη Μπάρκα και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, είναι ζευγάρι είχαν ξαναφουντώσει όταν εκείνος είχε πάει στα γενέθλια της παρουσιάστριας και της είχε ευχηθεί και μέσω Instagram.

Όλα στην ουσία ξεκίνησαν, όταν ένα Σαββατοκύριακο που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, η Δανάη συνάντησε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ στην πόλη βρισκόταν επίσης και η πρώην σύντροφός του Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παρόλο που δεν άφησε κανένα υπονοούμενο για τη σχέση τους, μας πληροφόρησε πως εκείνη τους είχε γνωρίσει πριν από 3 χρόνια.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου είχε σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της το φημολογούμενο ειδύλλιο Μπάρκα-Τσαγκρίδη και δεν δίστασε να πει όλα όσα την ενόχλησαν. 

Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Η πρόσφατη συνάντησή τους σε μπουζούκια & θέατρο!

«Τη Δανάη την είδα στο θέατρο χθες. Την είδα από μακριά. Είδα τη Δανάη σε κάποια στιγμή από μακριά, δε χαιρετηθήκαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα, και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δε μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του, «θα σε κράξω αύριο γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ με αυτό που έκανες με τη Φαίη ή τον οποιονδήποτε», το να πετάς υπονοούμενα με κούπες και τέτοια… Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε: «Το λέω γενικότερα. Εγώ λειτουργώ έτσι. Όταν κάποιο άνθρωποι με τους οποίους έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, σε μια άτυχη στιγμή σου, γιατί έφταιγα, σου φέρονται έτσι, δε θέλω να έχω επαφές. Αυτό. Και επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, δε μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν αυτά τα πράγματα, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και στη Δανάη. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται, δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Από την άλλη πλευρά η Δανάη Μπάρκα κάνοντας τον απολογισμό της πριν από 2 μήνες έκανε μία ανάρτηση λέγοντας τα εξής:

«“Μίλα λιγότερο, σκέψου περισσότερο”.
Περνώντας τα χρόνια, αυτό αρχίζει και γίνεται ένα από τα μότο που θέλω να ακολουθώ. Δε ξέρω αν επηρεάζομαι από την δουλειά που κάνω πλέον ή απ το ότι όσο μεγαλώνω έχω περισσότερο την ανάγκη να είμαι ήρεμη (κυρίως μέσα μου) παρά να έχω δίκιο για να το μάθουν οι τριγύρω. Νιώθω ότι διανύουμε μια εποχή που στην πραγματικότητα είμαστε εντελώς ανθρωποφάγοι, υποκριτές & ψεύτες αλλά το καλύπτουμε με έναν υποτιθέμενο μανδύα ενσυναίσθησης, ανοιχτωσιάς & καλοσύνης…
Δηλαδή στα λόγια όλοι θέλουμε να είμαστε “καλοί άνθρωποι” γιατί κρυφοπιστεύουμε και στο κάρμα, αλλά έμπρακτα είμαστε έτοιμοι να κρίνουμε, να κουτσομπολέψουμε, να πατήσουμε οποιοδήποτε ίχνος ηθικής και να σκορπίσουμε ψέματα απλά για να υπάρξουμε ή να είμαστε αρεστοί σε ορισμένους ή να υπηρετήσουμε κάποιον σκοπό που κρύβεται από πίσω. Στο τέλος βέβαια, μένει όντως η αλήθεια και το αν είμαστε σωστοί απέναντι στους γύρω μας, κι όλα εκεί πληρώνονται…κι αν δεν έχει φανεί, σημαίνει ότι δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος οπότε μην πέφτετε. Αν για κάποιο λόγο περνάτε μια περίοδο αναρώτησης και σκέψεων, σας λέω από δικές μου εμπειρίες ότι η ζωή είναι μικρή για να σκάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Να μένετε πιστοί στις αξίες σας & στα όνειρα σας.
Όλα είναι ομορφότερα έτσι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top