Τσιμτσιλή για Μπάρκα: «Για να πάει στο εστιατόριο του Τσαγκρίδη σημαίνει..»

Φιλία ή ειδύλλιο μεταξύ πρώην της Καινούργιου & παρουσιάστριας του Mega;

Τι είχε πει πριν λίγους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου για τη Δανάη Μπάρκα

Έντονες είναι οι φήμες την τελευταία εβδομάδα για τη «σχέση» που έχουν αναπτύξει η Δανάη Μπάρκα και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης

Φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππος Τσαγκρίδη από την περίοδο που ήταν ζευγάρι /Φωτογραφία Instagram

Φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππος Τσαγκρίδη από την περίοδο που ήταν ζευγάρι /Φωτογραφία Instagram

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega δείπνησε με την παρέα της στο εστιατόριο του επιχειρηματία, χθες βράδυ, και το σχετικό δημοσίευμα δεν άφησε ασχολίαστο η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Μπάρκα-Τσαγκρίδης-Καινούργιου: Η συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και οι σπόντες

«Όλη αυτή την εβδομάδα, υπάρχει ένας τρομερός ντόρος και μία κουβέντα για το αν υπάρχει μία τρυφερή φιλία ανάμεσα στους δύο ή μία νέα σχέση που ξεκινά. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή της Δανάης να βρεθεί εκεί, μετά από μία εβδομάδα που ξέρει ότι πολλοί σχολιάζουν…  Να αγνοήσει τις φήμες σημαίνει ότι είναι καλά και δεν τη νοιάζει και ότι δεν κρύβει τίποτα. Το τι συμβαίνει, αν είναι φίλοι ή κάτι άλλο ξεκινά, θα φανεί στην πορεία», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι

«Η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι που τιμά το παρελθόν της, που και να χωρίσει από κάποιον, κρατά όμορφα συναισθήματα. Είναι έντιμη στις επιλογές της και στις αντιδράσεις της», πρόσθεσε για την Καινούργιου. 

 

Δανάη Μπάρκα: Αγκαλιά με τον πρώην της Καινούργιου στην Άννα Βίσση

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Δανάη Μπάρκα εθέαθη να διασκεδάζει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, ενώ πριν από λίγους μήνες ο επιχειρηματίας βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της, με πολλούς να αναρωτιούνται τι τρέχει μεταξύ τους. 

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει πάντως πριν από μερικούς μήνες: «Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top