Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι

Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν τη νέα βραδινή τους έξοδο

Η Δανάη Μπάρκα κι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» το βράδυ της Δευτέρας στο πριβέ πάρτι του σεφ, Βασίλη Καλλίδη.  

Καινούργιου: «Βγήκαν φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου και την Μπάρκα»

Ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου κι η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram στιγμιότυπα από το ίδιο σημείο, καθώς φωτογράφησαν το ίδιο τραπέζι.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα... 

Κι η ίδια του Φίλιππου Τσαγκρίδη!

Όπως βλέπουμε στις αναρτήσεις τους, η εικόνα που πόσταρε είναι σχεδόν η ίδια, ενώ έχουν κάνει tag και τον Βασίλη Καλλίδη.

Δανάη Μπάρκα: Η αναφορά στον πρώην σύντροφό της και τη σύνδεση με τη Μελίνα

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκε στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε η Δανάη Μπάρκα για τα γενέθλιά της, ενώ νωρίτερα, ο εφοπλιστής είχε ποστάρει στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρουν αγκαλιά! 

Η παρουσιάστρια κι ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι δεν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.«Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν... Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα...», είχε δηλώσει στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top