Χατζίδου - Παύλου: Το αγαπημένο δίδυμο στο Traction

Όσα θα δούμε την Κυριακή 11/2 στις 14.10 στο Star

Δείτε το trailer της Κυριακής 11/2

Την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, τους οικοδεσπότες της καθημερινής πρωινής εκπομπής Breakfast@Star υποδέχονται ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής στο καινούργιο επεισόδιο του TRACTION!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Το αγαπημένο δίδυμο των παρουσιαστών, που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, φιλοξενείται στο πολυτελές και... αρχοντικό σαλόνι ενός από τα πιο ολοκληρωμένα premium SUV της αγοράς, στην εντυπωσιακή Mercedes GLE!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απολαμβάνουν τη διαδρομή με την υβριδική GLE συζητώντας με τον Κώστα και τον Μάνο για την κίνηση, την αυτοκίνηση και το... savoir vivre των Ελλήνων οδηγών.

Ο Ετεοκλής Παύλου, εκφράζει μια πολύ σημαντική και εξίσου διδακτική, για όλους, άποψη σχετικά με τα όρια, το σεβασμό, αλλά και την ψυχολογία, που οδηγεί με ασφάλεια σε κάθε προορισμό, όποιο και εάν είναι το δρομολόγιο.

Ταυτόχρονα, ως ζευγάρι στην τηλεοπτική, αλλά και στην πραγματική ζωή, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου εξετάζουν αναλυτικά και αξιολογούν τα χαρακτηριστικά της Mercedes GLE! Ενός SUV που δημιουργήθηκε για να δώσει ένα καινούργιο νόημα στην ποιοτική μετακίνηση της οικογένειας, παράλληλα με την οικονομία και τη φροντίδα για το περιβάλλον, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τους μειωμένους ρύπους, λόγω του plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης.

Και κάπως έτσι, το TractioN συντονίζεται με τα χαμογελαστά πρόσωπα των παρουσιαστών του Breakfast@Star ... καθ' οδόν!

Κώστας και Μάνος Στεφανής

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    MG ZS: Ο Μάνος Στεφανής και ο Θωμάς Ευθυμίου αναλύουν το... φαινόμενο MG, τη νέα εταιρεία, η οποία πραγματοποιεί δυναμική είσοδο στην ευρωπαϊκή, αλλά και στην ελληνική αγορά. Με αφορμή την οδήγηση του πολλαπλώς ελκυστικού ZS, ενός SUV που διαθέτει όλα τα προσόντα - και κάποια παραπάνω μάλιστα- για να γίνει best-seller, οι συνεργάτες του TractioN αναλύουν το πώς η MG, μια ιστορική και εμβληματική βρετανική μάρκα αναζωογονείται και μεταμορφώνεται σε σύγχρονο,

ισχυρό «παίκτη», χάρη σε μια γενναία επένδυση. Πέραν αυτού όμως, το MG ZS αποτελεί εξαίρετο παράδειγμα για το τι ακριβώς σημαίνει η έκφραση «value for money». Δηλαδή, περισσότερο και καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο, με τιμή πώλησης έκπληξη!  
➢    FORD FOCUS: Το TractioN παρουσιάζει το δημοφιλέστατο και καταξιωμένο Ford Focus, ένα μοντέλο που επιμένει να πηγαίνει κόντρα στο κυρίαρχο ρεύμα της... SUV-οποίησης! Η Ινώ Στεφανή  και ο Θωμάς Ευθυμίου εξετάζουν τη συνταγή της επιτυχίας του Focus, ενός hatchback, που καταφέρνει να ξεχωρίζει ως διαχρονική εγγύηση ποιότητας κατασκευής, επιδόσεων σε όλους τους τομείς, αλλά και οικονομίας, τόσο στην απόκτηση όσο και στη χρήση. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στο Ford Focus κάνουν... focus όσοι ξέρουν τι ψάχνουν στο επόμενο αυτοκίνητό τους!   
➢    UM FLASH 125 LZ & Xpeed 125 RX: Ο Θανάσης Χούντρας δοκιμάζει ένα «παπί» και ένα σκούτερ. Το πρώτο είναι το UM Flash 125 LZ και το δεύτερο το Xpeed 125 RX. Η UM είναι μια εταιρεία που ακολουθεί το δικό της δημιουργικό ένστικτο. Απόδειξη ότι η UM είναι αυθεντικά αμερικανική, αλλά παράγει τα προϊόντα της στην Ευρώπη, έστω κι αν αξιοποιεί την ιδέα του παπιού, η οποία προέρχεται από την Ασία. Όμως, αυτό ακριβώς είναι η ουσία της καλώς εννοούμενης παγκοσμιοποίησης σε εκδοχή για... δύο ρόδες, δια χειρός UM και με την υποστήριξη στην Ελλάδα από την TEOREN S.A. του ομίλου Θεοχαράκη.

Δείτε το trailer της Κυριακής 11/2

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Δείτε όλες τις εκπομπές του Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top