MasterChef Ρένα: «Η Γεωργία έχει κακία μέσα της»

Τι είπε μετά την αποχώρησή της από το MasterChef

Η Ρένα ήταν η πρώτη παίκτρια του MasterChef 2024 που είδε την πόρτα της εξόδου.

MasterChef: Παρέδωσε ένα πιάτο λιγότερο κι αποχώρησε από τον διαγωνισμό!

Μετά την αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star βρέθηκε στο πλατό του Breakfast@star και μίλησε γι’ αυτή τη διαφορετική εμπειρία στη ζωή της.

«Πίστευα πως δε θα ήμουν από τους πρώτους που θα έφευγα. Δυστυχώς, η μπριγάδα μου έχασε δυο φορές και μετά το Mystery Box βγήκα προτεινόμενη. Ήμουν άτυχη. Έτυχε και μπήκα στο πιο δύσκολο MasterChef», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια.

Η ίδια παραδέχτηκε πως δε γνωρίζει τις τεχνικές μαγειρικής που ξέρουν οι περισσότεροι από τους πρώην πλέον συμπαίκτες της και αυτό τη δυσκόλεψε.

Η Ρένα στο Breakfast@star μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 2024

Η Ρένα στο Breakfast@star μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 2024

Η συγκατοίκηση με 24 άτομα τη ζόρισε πολύ. «Ήμουν στο δωμάτιο με την Τάνια. Ήμουν καλά γιατί ένιωθα πως ήμουν μαζί με την κόρη μου. Με αυτή που δε θα μπορούσα με τίποτα να συγκατοικήσω είναι η Γεωργία. Γενικά, υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στο σπίτι. Είχαν δημιουργηθεί κλίκες και δεν ήξερες που να καθίσεις».

Η Ρένα πέταξε τα «βέλη» της προς τη Γεωργία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κουτσομπολεύει όλο τον κόσμο. Έπρεπε να κάνει κριτική σε όλους. Δυστυχώς, δεν την έκανε κανείς παρέα. Προσπαθούσε να μπει σε παρέες, αλλά δεν την ήθελε κανείς. Για μένα ήταν σαν να μην υπήρχε αυτός ο άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Σε μένα δε φέρθηκε καθόλου ωραία και πιστεύω πως έχει κακία μέσα της. Άλλα δείχνει κι άλλα λέει. Συνέχεια γκρινιάζει και κλαίει».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top