Νίκος Γεωργιάδης: «Δεν είδα καμία φωτογραφία της 'Ολγας στο σπίτι της»

Όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος για τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Breakfast@Star

Το παρασκήνιο της συνέντευξης με την Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε στο Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης

Όλγα Κιουρτσάκη - Αινιγματική ανάρτηση: «Όταν δεν το άξιζες ήμουν ευγενική»

«Εύχομαι να λυθεί το θέμα σύντομα, αν κι είναι δύσκολο. Το χάσμα δείχνει ότι είναι αγεφύρωτο μεταξύ τους. Η Άντζελα αγαπάει πάρα πολύ την κόρη της και νομίζω ότι ο λόγος που έκανε αυτήν την εξομολόγηση, ήταν ίσως λίγο για να την ταρακουνήσει. Ακόμα κι εγώ όταν πήγα να κάνω τη συνέντευξη στο σπίτι της Άντζελας, πήρα πολύ περισσότερη πληροφορία από ό,τι περίμενα», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος. 

Ο Νίκος Γεωργιάδης πήρε την πολυσυζητημένη συνέντευξη από την Άντζελα Δημητρίου

Ο Νίκος Γεωργιάδης πήρε την πολυσυζητημένη συνέντευξη από την Άντζελα Δημητρίου

«Είχα έναν άνθρωπο απέναντί μου που ήταν εξαιρετικά φορτισμένος, κάποια στιγμή έτρεμε, δεν μπορούσε να συνεχίσει. Αν άκουγες τη φωνή της και τη στεναχώρια που έκρυβε, τον πόνο, καταλαβαίνω πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη. Από την άλλη, όταν τελείωσε η συνέντευξη ένιωσα σαν να έχει ξαλαφρώσει κι εκείνη. Ουσιαστικά είπε κάτι που κρατούσε μέσα της χρόνια, γιατί αυτό που έγινε στην Αμερική ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», πρόσθεσε.  

Δικηγόρος Άντζελας Δημητρίου: «Πήγαν στην Αμερική για διακοπές!»

«Μου έκανε πολύ εντύπωση που δεν είδα καμία φωτογραφία της κόρης της στο σπίτι της. Μου είπε ότι της είχε πάρει τις εικόνες όλες η Όλγα. Έχοντας ζήσει αυτή τη σχέση, ξέρω ότι για την Άντζελα ήταν πάνω από όλα η Όλγα. Θεωρώ ότι της λείπει και της λείπει πάρα πολύ και το εγγόνι της, γι αυτό θέλω να φτιάξει αυτή η σχέση γρήγορα. Δεν το μετάνιωσε που μίλησε. Αυτό που έζησα εγώ ήταν ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ», κατέληξε ο Νίκος Γεωργιάδης. 

Ο Νίκος Γεωργιάδης με την Άντζελα Δημητρίου, τον Τάκη Ζαχαράτο και την Ελισάβετ Καρυπίδου το 2021 στο θέατρο Άλσος

Ο Νίκος Γεωργιάδης με την Άντζελα Δημητρίου, τον Τάκη Ζαχαράτο και την Ελισάβετ Καρυπίδου το 2021 στο θέατρο Άλσος /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top