Δικηγόρος Άντζελας Δημητρίου: «Πήγαν στην Αμερική για διακοπές!»

«Υπέστη μια άθλια συμπεριφορά, θέλουν να τη βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο»

Δείτε το σχετικό βίντεο απο την εκπομπή του Alpha

Στο Happy Day μίλησε η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου, Βασιλική Καπερνάρου το πρωί της Πέμπτης. Η ίδια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, αλλά και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.  

Η Άντζελα Δημητρίου για την κόρη της: «Μου στέρησαν μέχρι και το νερό»

«Η κυρία Άντζελα Δημητρίου είναι βαθύτατα στεναχωρημένη από τη συμπεριφορά της κόρης της και του γαμπρού της, με αποκορύφωμα κατά την περιοδεία της στην Αμερική. Η κυρία Δημητρίου υπέστη μια τραγική συμπεριφορά, μια άθλια συμπεριφορά. Η κόρη της κι ο γαμπρός της απομακρύνθηκαν με εντολή της παραγωγής, διότι δημιουργούσαν εντάσεις και φασαρίες. Παρά τη στάση που κράτησε, η άλλη πλευρά εξακολουθεί να τη συκοφαντεί και να τη διασύρει. 

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της Όλγα κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της Όλγα κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο και να παρουσιάσουν την κατάσταση εντελώς αλλοιωμένη. Μιλάμε για μια γυναίκα που έχει δώσει τη ζωή της, για να μην τους λείπει τίποτα και για να προσπαθεί συνεχώς να μεριμνά και να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους. Της έκαναν ξεκάθαρα μπούλινγκ. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές!

Είναι ποτέ δυνατόν η κυρία Δημητρίου να ανάγκαζε τον γαμπρό της να κλείσει την κερδοφόρα επιχείρησή του, για να κάνει τι; Ένας ενήλικας παντρεύεται και κάνει οικογένεια κι ακούει τι του λέει η πεθερά του; Η κυρία Δημητρίου δεν κινήθηκε νομικά, γιατί σέβεται απόλυτα τη μητρότητα και τον ρόλο της ως μητέρα της κόρης της

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν στις κατηγορίες

Όταν επέστρεψε από την Αμερική δεν ήταν εκείνη που ξεκίνησε να διαρρέει λεπτομέρειες. Όταν κάποια στιγμή κλείνει η κάνουλα και δεν έχεις κάποιον να σου εξυπηρετεί τις ανάγκες, πρέπει με κάποιον τρόπο να διεγείρεις το ενδιαφέρον

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να σταματήσει μια παρασκηνιακή παραφιλολογία που την προσβάλλει και της δημιουργεί θέματα», είπε η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου, ενώ κατόπιν εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα. 

Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη: Δεν είναι λίγες οι φορές που μάνα και κόρη διασκέδασαν παρέα 

Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη: Δεν είναι λίγες οι φορές που μάνα και κόρη διασκέδασαν παρέα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Βασιλική Καπερνάρου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η Άντζελα Δημητρίου δεν ήθελε να μαθευτούν αυτές οι πληροφορίες. Η άλλη πλευρά τα αποκάλυψε όταν γύρισε από την Αμερική γύρισε όσα έγιναν εναντίον της, για να βγει αντί για θύμα θύτης. Αρνούνται να εργαστούν για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην τους.

Η συμπεριφορά που δέχτηκε ενώπιον τρίτων κι υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, ανθρώπων που παρενέβησαν για να σταματήσουν αυτές οι απαγορευτικές συμπεριφορές προς μια μητέρα και γενικά προς κάθε άνθρωπο... Για να ζητάει την άδεια να πάρει νερό, άλλος διαχειριζόταν τα χρήματά της

Δημητρίου: «Είχα 2ο κινητό, με παρακολουθούσαν» - Όσα είπε για την κόρη της

Μια γυναίκα που είχε 50 χρόνια καριέρας, αντιλαμβάνεστε πως οτιδήποτε γίνεται από αυτούς τους δυο ανθρώπους, είναι τα πάντα δουλειά από την κυρία Δημητρίου. Ο κύριος Δάντης (σ.σ. ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης που περιόδευε μαζί με την Άντζελα Δημητρίου) ήταν μπροστά σε περιστατικά που έγιναν», πρόσθεσε η δικηγόρος της τραγουδίστριας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top