Η Άντζελα Δημητρίου για την κόρη της: «Μου στέρησαν μέχρι και το νερό»

Όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τον τσακωμό με την Όλγα Κιουρτσάκη

Δείτε βίντεο για τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου από το Breakfast@Star

Η ρήξη ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη μετά από το τελευταίο τους ταξίδι στις ΗΠΑ, απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ. 

Άντζελα Δημητρίου: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την κόρη της

Η λαϊκή ερμηνεύτρια άνοιξε τα χαρτιά και την καρδιά της μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

«Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες: "Γιατί έγινε αυτό;". Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ, γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα», δήλωσε. 

Φώτης Λώσης, Όλγα Κιουρτσάκη & Άντζελα Δημητρίου σε βάφτιση το καλοκαίρι του 2021

Φώτης Λώσης, Όλγα Κιουρτσάκη & Άντζελα Δημητρίου σε βάφτιση το καλοκαίρι του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή κι ηρεμία από δω και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά; Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα», πρόσθεσε η τραγουδίστρια στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν στις κατηγορίες

Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι μια καλή μάνα»

Αυτό που έγινε στην Αμερική ήταν τόσο σοβαρό ώστε να επιστρέψουν άρον-άρον; «Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν κι αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια κι έρχεται εκείνος (σ.σ. ο γαμπρός της) και μου λέει: "Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια". Και λέω στη Φιλίτσα, τη στιλίστρια, που μέναμε μαζί στο δωμάτιο: "Πάρε, σε παρακαλώ, στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω!". Και της λένε: "11 δολάρια". Του λέω: "Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες". Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα: "Μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα"», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου. 

«Κάθε μάνα όμως θέλει το καλύτερο για το παιδί της…», σχολίασε ο δημοσιογράφος, με εκείνη να απαντάει: «Εννοείται! Εγώ το παιδί μου ούτε το χτύπησα, ούτε το έβρισα ποτέ. Ήμουν μια μάνα στοργική, μια μάνα που δούλευε και δεν έκανε διακοπές για να είναι καλά το παιδί της. Να έχει τα ιδιαίτερά της, τα καλύτερα σχολεία, τα γυμναστήρια, την κολύμβηση, τα πάντα. Όσα δεν έκανα ποτέ εγώ για τον εαυτό μου τα έδωσα απλόχερα στο παιδί μου. Όλοι το ξέρουν

Η Άντζελα Δημητρίου μεγάλωσε μόνη της τη μοναχοκόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Η Άντζελα Δημητρίου μεγάλωσε μόνη της τη μοναχοκόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όταν μεγαλώνει όμως ένα παιδί, κοιτάει να βρει το δρόμο του, δεν μπορεί να είναι γαντζωμένο στη μάνα του. Εγώ δεν μπορώ να πάω στη δική μου μάνα και να της πω: "Δώσε μου λεφτά, γιατί δεν πάει καλά η δουλειά μου". Θα αισθανθώ άχρηστη, ότι πεθαίνω. Εγώ πάλεψα τόσα χρόνια για να κάνω ένα όνομα. 

Άντζελα Δημητρίου: «Αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα στέλνουν τώρα δελτίο τύπου»

Το "Άντζελα Δημητρίου" μου ανήκει, δεν είναι ούτε της κυρίας Καπώνη (σ.σ. της μάνατζερ της), ούτε του γαμπρού μου, ούτε της κόρης μου. Το έχω φτιάξει με πολλά ξενύχτια και πολλές στερήσεις. Δεν είναι η κόρη της Δημητρίου, είναι η κόρη της Κιουρτσάκη. Ο κύριος Λώσης δεν έχει πεθερά την Άντζελα, έχει την Αγγελική», ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top