Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι μια καλή μάνα»

Τι είπε η τραγουδίστρια για τον φημολογούμενο καβγά με την κόρη της

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τον φημολογούμενο καβγά ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Η τραγουδίστρια απάντησε πρώτη φορά επί του θέματος λέγοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα»: «Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Δε θα ήθελα να πω τίποτα. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι μια καλή μάνα».

Άντζελα Δημητρίου: «Αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα στέλνουν τώρα δελτίο τύπου»

Τι είπε η Άντζελα Δημητρίου για τον φημολογούμενο καβγά με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Τι είπε η Άντζελα Δημητρίου για τον φημολογούμενο καβγά με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη


Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σημειώνοντας: «Το να κάνεις διαφήμιση δεν είναι κακό. Κι εγώ έχω κάνει στο παρελθόν. Σημασία είναι να την κάνεις με αξιοπρέπεια. Δε θέλω να προσβάλω τον Γιώργο Νταλάρα, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ πολύ, αλλά εσείς έχετε αυτόν τον ρόλο, αυτή είναι η δουλειά σας. Δεν ήταν ωραίο, μπορούσε κάλλιστα να μη πει καμιά κουβέντα και να φύγει».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε δυο απώλειες από τον καλλιτεχνικό χώρο που τη στεναχώρησαν πολύ. «Τον Βασίλη Καρρά θα τον αγαπάω και θα τον τραγουδάω για όλη μου τη ζωή. Για μένα ήταν ένας άνθρωπος γελαστός. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Χάρη Κωστόπουλο. Όταν έμαθα ότι πέθανε είπα «όχι δεν είναι δυνατόν».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top