Δημητρίου: «Είχα 2ο κινητό, με παρακολουθούσαν» - Όσα είπε για την κόρη της

Η τραγουδίστρια μιλά για τον καβγά με την κόρη και τον γαμπρό της

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Happy Day

Το παρασκήνιο του καβγά με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για το τι οδήγησε μητέρα και κόρη στο να σταματήσουν να μιλάνε, περιγράφοντας τον καβγά τους στην Αμερική και την οικονομική καταπίεση που λέει ότι της ασκούσαν.  

Η Άντζελα Δημητρίου για την κόρη της: «Μου στέρησαν μέχρι και το νερό»

Αρχικά, η τραγουδίστρια είπε: «Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες "γιατί έγινε αυτό; Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying;". Με λυπεί πάρα πολύ, γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα». 

Όλγα Κιουρτσάκη, Φώτης Λώσης & Άντζελα Δημητρίου όταν δεν υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους

Όλγα Κιουρτσάκη, Φώτης Λώσης & Άντζελα Δημητρίου όταν δεν υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις, θες μια ήσυχη ζωή κι ηρεμία από δω και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά; Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα». 

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν στις κατηγορίες

«Δεν είναι άσχημο βρε Νίκο; (σ.σ.: ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης που της πήρε τη συνέντευξη) Να αναγκάζομαι να έχω δεύτερο κινητό για να μπορώ να έχω επικοινωνία με εσένα, τη Βάσω και τους δικούς μου ανθρώπους; Επειδή από το πρώτο μάθαιναν σε ποιον μιλάω και τι κάνω», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. 

Η Άντζελα Δημητρίου επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα με τον Δήμο Αναστασιάδη

Η Άντζελα Δημητρίου επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα παρέα με τον Δήμο Αναστασιάδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για το αν σκοπεύει να κάνει κάποια υποχώρηση από τη μεριά της, ως μητέρα, η τραγουδίστρια είπε: «Υποχώρηση να κάνω εγώ; Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δε θα άφηνα φυσικά πότε ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ότι είχε ανάγκη. Όπως κι έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί πίστεψε με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Κι επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δε θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός μάνατζερ φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει: "Eγώ σε ανέβασα, εγώ σε ανέστησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα". Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top