MasterChef: Αλλαγές και αγχωτικές μονομαχίες στον νέο κύκλο!

Το νέο MasterChef κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21:00

Το MasterChef επιστρέφει με τον 8ο κύκλο του, μέσα από τη συχνότητα του Star. Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ακονίζουν ξανά τα... μαχαίρια τους και ετοιμάζονται για πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου. Επτά είναι οι μέρες που απομένουν για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης, έχουν ήδη γυριστεί  ήδη 15-17 επεισόδια, έχουν γίνει αποχωρήσεις, ενώ έχει δημιουργηθεί και πιο... ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε δύο από τους παίκτες.

masterchef

Πλέον μία καλή πρώτη εμφάνιση στις οντισιόν του μαγειρικού διαγωνισμού δεν εξασφαλίζει σε έναν ικανό μάγειρα την ποδιά και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αλλά από εκείνο το σημείο ξεκινούν μονομαχίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Ο διαγωνισμός πιο ανταγωνιστικός από ποτέ! Μοιράζει όμως, και πολλά πολλά δώρα και χρηματικά έπαθλα, τα οποία ξεπερνούν τις 160.000 ευρώ!

Στις οντισιόν δε θα εμφανίζεται ένας ένας παίκτης για να μαγειρέψει μπροστά στους κριτές. Αντίθετα, θα εμφανίζονται σε δυάδες και στο τέλος της διαδικασίας, θα παίρνει μόνο ο ένας ποδιά για την επόμενη φάση. Αυτό σημαίνει ότι αν σε ένα ζευγάρι διαγωνίζονται δύο πολύ καλοί παίκτες, ο ένας θα «χαθεί», ενώ σε ένα ζευγάρι με μέτριους μάγειρες, ο ένας θα περάσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top