Πωλίνα Γκιωνάκη: Άγριο ξέσπασμα κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου

Με αφορμή τα σχόλια του παρουσιαστή για τον πατέρα της, Γιάννη Γκιωνάκη

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκε η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα Γκιωνάκη.

Η ίδια λίγο πριν αναχωρήσει από το πλατό, απευθύνθηκε προσωπικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ασκώντας του έντονη κριτική για τα επικριτικά σχόλια που έκανε πρόσφατα για τον πατέρα της. 

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έβγαλα καρκίνο και δεν έχω κάνει τίποτα»

«Θα ήθελα να αποκαταστήσουμε κάτι πριν τελειώσουμε και πριν φύγω. Έχω πίκρα από εσάς, κύριε Μικρούτσικε, γιατί στην εκπομπή όπου φιλοξενήθηκε η γνώμη μου, αναφερθήκατε στον πατέρα μου», είπε αρχικά η Πωλίνα Γκιωνάκη και συνέχισε: «Μην κοροϊδευόμαστε, τον πατέρα μου εννοούσατε».  

Πωλίνα Γκιωνάκη: Μας ξεναγεί στο σπίτι της η κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη

Η Πωλίνα Γκιωνάκη ξεσπά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου 

«Αν είναι να μην κοροϊδευόμαστε, τότε μην τα παίρνεις πίσω κι εσύ αυτά που είχες πει, γιατί είχες πει πολύ υποτιμητικά πράγματα για τα νυφικά και τα λοιπά. Και έρχεσαι τώρα εδώ και όπως λέει «μαλλιαρά» η τηλεόραση: τη γύρισες τη μπιφτέκα», είπε με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προκαλώντας το ξέσπασμα της Πωλίνας Γκιωνάκη.

«Ποια μπιφτέκα γύρισα; Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου μιλάτε και οφείλω να σας το πω. Δεν σας κάνω παρατήρηση, κύριε Μικρούτσικε! Ξέρετε κάτι; Αυτό που κάνετε τώρα δεν σας τιμάει! Προτιμώ να παραδεχθείτε ότι το είπατε. Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας!», ξεκαθάρισε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top