Πωλίνα Γκιωνάκη: Μας ξεναγεί στο σπίτι της η κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη

«Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να βλέπω τις ταινίες του»

Δείτε τη συνέντευξη της Πωλίνας Γκιωνάκη στο Breakfast@Star

Η κάμερα του Breakfast@Star και η Μαρία Κοκολάκη βρέθηκαν στο όμορφο σπίτι της Πωλίνας Γκιωνάκη που θυμίζει σκηνικό θεάτρου

Πωλίνα Γκιωνάκη Γιάννης Γκιωνάκης

Οι φωτογραφίες του Γιάννη Γκιωνάκη κυριαρχούν στο σπίτι της κόρης του, Πωλίνας

Η ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, έδειξε τις γωνιές που είναι αφιερωμένες στον πατέρα της, ενώ έχει φτιάξει ένα μεγάλο κολάζ από φωτογραφίες του που για εκείνη έχει πολύ μεγάλη αξία

Συγκλονίζει η κόρη Έλληνα ηθοποιού: «Δεν μπορούσα να τον δω στην τηλεόραση»

Πωλίνα Γκιωνάκη

«Όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή δεν ήθελα να βλέπω τις ταινίες του. Ήταν τρομερά επώδυνο για εμένα… Τώρα τις βλέπω, ναι», παραδέχτηκε η ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε ότι είχε πολύ στενή σχέση με την Έλλη Λαμπέτη, της οποίας κι ήθελε να μοιάσει. 

Πωλίνα Γκιωνάκη

Η Πωλίνα Γκιωνάκη είχε πρότυπο την Έλλη Λαμπέτη

Όσον αφορά στην καριέρα της, ξεκαθάρισε: «Δε με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση, γιατί είχα την οικογένειά μου, το παιδί μου… δε με φώναζαν ποτέ. Τώρα θα ήθελα να κάνω». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι σέβεται απόλυτα την επιλογή του γιου της, του Λευτέρη Παπανικολάου Γκιωνάκη να ασχοληθεί με την υποκριτική. 

Λευτέρης Γκιωνάκης: «Υπήρχαν υπονοούμενα και ειρωνεία για τον παππού μου»

Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης

Ο Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας του και του παππού του

«Όταν μου είπε ο γιος μου πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική δεν αγχώθηκα καθόλου. Τα παιδιά μας πρέπει να κάνουν αυτό που θέλουν εκείνα και όχι αυτό που θέλουμε εμείς. Έκανε δηλαδή ο γιος μου κάποια στιγμή μια διαφήμιση και είχε γίνει τρομερός ντόρος. Κυκλοφορούσα έξω ως "η μαμά του Λευτέρη". Τότε του είπα μόνο να προσέχει γιατί αυτό θα τελειώσει πάρα πολύ γρήγορα», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top