Χρήστος Σπανός: «Ο Γιάννης Μπέζος μας έμαθε να παίζουμε κωμωδία»

Η εξομολόγηση στο Breakfast@Star για τον θάνατο του πατέρα του

Στο θέατρο Αλάμπρα συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star τον Χρήστο Σπανό, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στη μαύρη κωμωδία ««ΕΓΩ ΕΓΩ… ΚΙ ΕΓΩ».

Χρήστος Σπανός: Θεατρική πρεμιέρα με τη σύζυγo και την κόρη στο πλευρό του

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο κόσμος τον έχει ταυτίσει τόσο πολύ με τον ρόλο που ενσάρκωνε στο «Άκρως Οικογενειακόν», που τον φωνάζει ακόμα «Ερμή». «Στον δρόμο με φωνάζουν ακόμα Ερμή. Δεν περίμενα ότι θα γινόταν διαχρονικό. Από τα γυρίσματα του "Άκρως οικογενειακόν" μου έμεινε ότι τα παιδιά στις κάμερες γελούσαν και μας έδιναν χαρά», είπε αρχικά. 

Ο Χρήστος Σπανός στο Breakfast@Star 

«Ο Γιάννης Μπέζος μας πήρε από το χέρι και μας έμαθε να παίζουμε κωμωδία. Είναι δοτικός και είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του.Θα είναι για πάντα ο "πατέρας" μου. Μετά τη σειρά τον έπαιρνα τηλέφωνο για συμβουλές», πρόσθεσε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο και όσα διδάχτηκε στο πλευρό του. 

Χρήστος Σπανός: Η τρυφερή συνέντευξη με την κόρη του, Μαρίνα

Ο Χρήστος Σπανός είναι παντρεμένος από το 2002 με τη Μελίνα Παιονίδου. Με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει μία κόρη τη Μαρία, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της και στην υποκριτική. «Η κόρη μου είναι τραγουδίστρια και φέτος τελείωσε τις σπουδές της στην υποκριτική. Δεν έχουμε παίξει μαζί θέατρο, αλλά θα ήθελα», αποκάλυψε ο ηθοποιός. 

«Με τη γυναίκα μου περνάμε χρόνο χωριστά. Κάνουμε μόνοι μας ταξίδια. Δεν είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο», δήλωσε στη συνέχεια για τη σχέση του με την επί 22 χρόνια σύζυγό του. 

Τα χειρότερα Χριστούγεννα του Χρήστου Σπανού ήταν πριν από τρία χρόνια, όταν έχασε τον πατέρα του. «Όταν έφυγε ένιωσα ότι εμείς είμαστε η επόμενη γενιά που είναι πιο κοντά στον θάνατο κι αυτό με σόκαρε», εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top